Închide meniul

Simona Halep – Iga Swiatek | Gică Hagi îi ține pumnii lui Simo în semifinalele Indian Wells. „E puternică și foarte valoroasă!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 martie 2022, 18:15

Reclamă
Simona Halep – Iga Swiatek | Gică Hagi îi ține pumnii lui Simo în semifinalele Indian Wells. „E puternică și foarte valoroasă!

Gică Hagi și Simona Halep sunt printre cei mai mari sportivi din istoria României

Hepta

Simona Halep – Iga Swiatek. Gică Hagi va aplauda pentru Simo în meciul din semifinalele Indian Wells. „Regele” a lăudat-o pe româncă înaintea duelului decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi ține cu Simona Halep nu doar pentru că e româncă, ci și pentru că Simo a crescut în același oraș în care a copilărit și „Regele”, Constanța. Hagi crede că nimic nu o poate opri pe campioana noastră într-o zi bună.

Simona Halep – Iga Swiatek | Gică Hagi îi ține pumnii lui Simo în semifinale la Indian Wells

„(La noapte o susţineţi pe Simona?) E clar că Simo, mai ales că e de aici de lângă noi, e clar că ţinem cu ea şi sperăm să învingă. Chiar dacă adversarul e foarte bun, dar capacitatea Simonei, experienţa ei şi puterea de luptă pe care a arătat-o…totdeauna ea e puternică şi foarte, foarte valoroasă şi experimentată. Ea poate să câştige orice meci! Sperăm să se simtă bine, să fie în putere şi să câştige meciul, să ajungă în finală!”, a declarat Gică Hagi.

Halep şi Swiatek au mai fost adversare de trei ori: în 2019, la Roland Garros, când s-a impus românca, scor 6-1, 6-0, în 2020, tot la Roland Garros, când a câştigat poloneza, scor 6-1, 6-2, şi în 2021, la Australian Open, când Halep a fost câştigătoare, scor 3-6, 6-1, 6-4. Cele trei meciuri au fost în faza optimilor de finală.

Celalată semifinală va avea loc între Maria Sakkari din Grecia, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Paula Badosa din Spania, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5.

Reclamă

Traseul Simonei Halep de la Indian Wells

Traseul Igăi Swiatek de la Indian Wells

Simona Halep a urcat 3 locuri în clasamentul WTA, după victoria cu Petra Martic din sferturile de finală de la Indian Wells. La începutul anului, ”Simo” a ieșit din top 20 WTA, pentru prima oară după 8 ani și jumătate. Campioana noastră s-a redresat imediat. În clasamentul WTA LIVE a ajuns să ocupe locul 19, cu 2222 de puncte. Este la doar 58 de puncte de ocupanta locului 17, Cori Gauff, pe care a învins-o deja în turul trei de la Indian Wells.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și