Închide meniul

Simona Halep – Iga Swiatek | Gică Hagi îi ține pumnii lui Simo în semifinalele Indian Wells. „E puternică și foarte valoroasă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 martie 2022, 18:15

Simona Halep – Iga Swiatek | Gică Hagi îi ține pumnii lui Simo în semifinalele Indian Wells. „E puternică și foarte valoroasă!

Gică Hagi și Simona Halep sunt printre cei mai mari sportivi din istoria României

Hepta

Simona Halep – Iga Swiatek. Gică Hagi va aplauda pentru Simo în meciul din semifinalele Indian Wells. „Regele” a lăudat-o pe româncă înaintea duelului decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi ține cu Simona Halep nu doar pentru că e româncă, ci și pentru că Simo a crescut în același oraș în care a copilărit și „Regele”, Constanța. Hagi crede că nimic nu o poate opri pe campioana noastră într-o zi bună.

Simona Halep – Iga Swiatek | Gică Hagi îi ține pumnii lui Simo în semifinale la Indian Wells

„(La noapte o susţineţi pe Simona?) E clar că Simo, mai ales că e de aici de lângă noi, e clar că ţinem cu ea şi sperăm să învingă. Chiar dacă adversarul e foarte bun, dar capacitatea Simonei, experienţa ei şi puterea de luptă pe care a arătat-o…totdeauna ea e puternică şi foarte, foarte valoroasă şi experimentată. Ea poate să câştige orice meci! Sperăm să se simtă bine, să fie în putere şi să câştige meciul, să ajungă în finală!”, a declarat Gică Hagi.

Halep şi Swiatek au mai fost adversare de trei ori: în 2019, la Roland Garros, când s-a impus românca, scor 6-1, 6-0, în 2020, tot la Roland Garros, când a câştigat poloneza, scor 6-1, 6-2, şi în 2021, la Australian Open, când Halep a fost câştigătoare, scor 3-6, 6-1, 6-4. Cele trei meciuri au fost în faza optimilor de finală.

Celalată semifinală va avea loc între Maria Sakkari din Grecia, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Paula Badosa din Spania, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5.

Reclamă

Traseul Simonei Halep de la Indian Wells

Traseul Igăi Swiatek de la Indian Wells

Simona Halep a urcat 3 locuri în clasamentul WTA, după victoria cu Petra Martic din sferturile de finală de la Indian Wells. La începutul anului, ”Simo” a ieșit din top 20 WTA, pentru prima oară după 8 ani și jumătate. Campioana noastră s-a redresat imediat. În clasamentul WTA LIVE a ajuns să ocupe locul 19, cu 2222 de puncte. Este la doar 58 de puncte de ocupanta locului 17, Cori Gauff, pe care a învins-o deja în turul trei de la Indian Wells.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și