Închide meniul

Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells 2022. ”Simo” a ratat o sumă uriașă după ce a fost eliminată de Iga Swiatek

Dragoș Vasile Publicat: 19 martie 2022, 5:26

Reclamă
Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells 2022. ”Simo” a ratat o sumă uriașă după ce a fost eliminată de Iga Swiatek

Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells 2022

Profimediaimages

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, de poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, în semifinalele turneului de la Indian Wells. În urma parcursului excelent, ”Simo” și-a asigurat un cec răsunător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea română de 30 de ani s-a accidentat la coapsa stângă în setul secund şi participarea ei la următorul turneu, cel de la Miami, care începe săptămâna viitoare, dar şi la Billie Jean King Cup este sub semnul întrebării.

Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells

Pentru calificarea în semifinale, Simona Halep a fost recompensată cu un premiu de 343.985 de dolari şi cu 390 de puncte WTA. Dacă se califica în finală, ”Simo” ar fi obținut suma de 646.110 de dolari și 650 de puncte în clasamentul WTA.

Câștigătoarea turneului de la Indian Wells va primi un cec uriaș, în valoare de 1.231.245 de dolari, dar și 1000 de puncte WTA.

Simona Halep a ajuns la încasări astronomice din tenis și o poate depăși pe Maria Sharapova

Campioana noastră are o miză uriașă la Indian Wells. Dacă ajunge în marea finală a turneului din California, Simona o va depăși pe Maria Sharapova în topul încasărilor din tenis și va urca pe podium.

Reclamă

Simona Halep a ajuns la aproape 38.4 de milioane de dolari câștigate din tenis. ”Simo” este pe locul 4 în topul încasărilor all-time, dar s-a apropiat și mai mult de rusoaica Maria Sharapova, care a câștigat aproximativ 38.8 milioane de dolari din tenis.

Primele două locuri în topul încasărilor all-time din tenis sunt ocupate de celebrele surori Venus și Serena Williams.

Halep ar avea șanse teoretice să o întreacă pe Venus, care a strâns o avere de 42 de milioane de dolari, dar Serena Williams este la alt nivel. De-a lungul carierei, legendara jucătoare din SUA a câștigat aproape 95 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și