Închide meniul

Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells 2022. ”Simo” a ratat o sumă uriașă după ce a fost eliminată de Iga Swiatek

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 martie 2022, 5:26

Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells 2022. ”Simo” a ratat o sumă uriașă după ce a fost eliminată de Iga Swiatek

Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells 2022

Profimediaimages

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, de poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, în semifinalele turneului de la Indian Wells. În urma parcursului excelent, ”Simo” și-a asigurat un cec răsunător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea română de 30 de ani s-a accidentat la coapsa stângă în setul secund şi participarea ei la următorul turneu, cel de la Miami, care începe săptămâna viitoare, dar şi la Billie Jean King Cup este sub semnul întrebării.

Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells

Pentru calificarea în semifinale, Simona Halep a fost recompensată cu un premiu de 343.985 de dolari şi cu 390 de puncte WTA. Dacă se califica în finală, ”Simo” ar fi obținut suma de 646.110 de dolari și 650 de puncte în clasamentul WTA.

Câștigătoarea turneului de la Indian Wells va primi un cec uriaș, în valoare de 1.231.245 de dolari, dar și 1000 de puncte WTA.

Simona Halep a ajuns la încasări astronomice din tenis și o poate depăși pe Maria Sharapova

Campioana noastră are o miză uriașă la Indian Wells. Dacă ajunge în marea finală a turneului din California, Simona o va depăși pe Maria Sharapova în topul încasărilor din tenis și va urca pe podium.

Reclamă

Simona Halep a ajuns la aproape 38.4 de milioane de dolari câștigate din tenis. ”Simo” este pe locul 4 în topul încasărilor all-time, dar s-a apropiat și mai mult de rusoaica Maria Sharapova, care a câștigat aproximativ 38.8 milioane de dolari din tenis.

Primele două locuri în topul încasărilor all-time din tenis sunt ocupate de celebrele surori Venus și Serena Williams.

Halep ar avea șanse teoretice să o întreacă pe Venus, care a strâns o avere de 42 de milioane de dolari, dar Serena Williams este la alt nivel. De-a lungul carierei, legendara jucătoare din SUA a câștigat aproape 95 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și