Închide meniul

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu, laude incredibile la adresa jucătorilor săi: „Nivel de preliminarii UEFA Champions League!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2022, 22:53

Reclamă
Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu, laude incredibile la adresa jucătorilor săi: „Nivel de preliminarii UEFA Champions League!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre plecarea lui Runar Sigurjonsson

Profimedia

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Cele două echipe au încheiat cu o remiză albă partida din runda a doua a play-off-ului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu, complet impresionat de jucătorii săi

Ardelenii riscă să rămână cu un avans de 5 puncte în fața FCSB-ului, dacă clubul din Berceni va câștiga duelul cu FC Argeș, de duminică seară.

Dan Petrescu consideră că nivelul meciului de la Ovidiu a fost demn de preliminariile UEFA Champions League.

“A fost un meci excelent, dificil. Am făcut un meci foarte bun, față de cel în care am câștigat cu 2-0 (n.r. – în returul din sezonul regulat). Echipa a făcut un joc excelent. Ne-am creat ocazii, nu cred că există vreun meci în care Farul să fi suferit așa. 

Ei cu oricine joacă au foarte multe ocazii și posesia mingii. Pressing-ul nostru a fost excelent. I-am surprins, nu am ce să reproșez nimănui. Pur și simplu nu aveam pe cine să schimb. Am fost mulțumit de toți jucătorii. 

Reclamă

A fost un meci de Europa League, dacă nu chiar de preliminariile UEFA Champions League, ca intensitate și calitate. Au jucat și ei cu 3 fundași centrali, au o echipă solidă. Nu a fost ușor pentru noi, dar nici pentru ei.

Avem 22 de meciuri în care nu pierdem. Despre alții se vorbește când fac recorduri, de noi se uită. Noi aveam în momentul de față 15 puncte față de FCSB, da? (n.r. – fără înjumătățire). 0-0 la Farul, cu antrenor Gică Hagi, care acasă domină pe oricine. Am făcut un meci foarte bun. Voiam să jucăm prost și să batem, dar nu poți face asta mereu.”, a spus Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Jefte Betancor a semnat ratarea campionatului

Au fost ocazii mari și de o parte și de altă, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Prima șansă a meciului i-a aparținut lui Andrei Burcă, în minutul 20, dar șutul său de la marginea careului s-a dus puțin pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza a doua, Farul s-a jucat cu ocaziile. Mai întâi, în minutul 64, Adrian Petre a șutat direct în Otto Hindrich, din situatie de unu versus unu cu portarul advers. Cu 20 de minute înainte de final, Jefte a semnat ratarea play-off-ului. Atacantul Farului a șutat mult peste poartă, din numai câțiva metri, singur cu portarul.

CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, dar rivala FCSB se poate apropia la cinci puncte, dacă câștigă duminică cu FC Argeș. Farul e pe locul cinci în play-off.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și