Închide meniul

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Pas greșit făcut de echipa lui Dan Petrescu! Gică Hagi a „pus frână” locomotivei liderului. FCSB se poate apropia la 5 puncte de primul loc

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2022, 22:25

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Pas greșit făcut de echipa lui Dan Petrescu! Gică Hagi a „pus frână locomotivei liderului. FCSB se poate apropia la 5 puncte de primul loc

Farul - CFR Cluj 0-0

Hepta

  • Farul Constanța – CFR Cluj 0-0
  • Pas greșit făcut de echipa lui Dan Petrescu

Au fost ocazii mari și de o parte și de altă, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Prima șansă a meciului i-a aparținut lui Andrei Burcă, în minutul 20, dar șutul său de la marginea careului s-a dus puțin pe lângă poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza a doua, Farul s-a jucat cu ocaziile. Mai întâi, în minutul 64, Adrian Petre a șutat direct în Otto Hindrich, din situatie de unu versus unu cu portarul advers. Cu 20 de minute înainte de final, Jefte a semnat ratarea play-off-ului. Atacantul Farului a șutat mult peste poartă, din numai câțiva metri, singur cu portarul.

CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, dar rivala FCSB se poate apropia la cinci puncte, dacă câștigă duminică cu FC Argeș. Farul e pe locul cinci în play-off.

Reclamă

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0

Min 90: Final de meci! Farul – CFR Cluj s-a terminat 0-0.

Min 73. CFR Cluj dă replica! Debeljuh trimite și el un șut mult prea puternic, peste transversală, din interiorul careului.

Reclamă

Min 70. ULUITOR! Jefte Betancor, ratarea carierei! Atacantul Farului a șutat mult peste poartă, din numai câțiva metri, singur cu portarul.

Min 64. Ocazie uriașă pentru Farul! Adrian Petre a scăpat singur cu Hindrich și a șutat la colțul scurt, dar goalkeeper-ul CFR-ului a intervenit miraculos.

Min 46. A început repriza a doua la Ovidiu.

Reclamă 4 / 0/3

Pauză! Farul – CFR Cluj 0-0, după primele 45 de minute!

Min 29. Vine replica Farului! Jefte își încearcă norocul cu un șut de la 16 metri, dar nu prinde cadrul porții. Se menține echilibrul la Ovidiu!

Min 20. Ocazie CFR Cluj! Andrei Burcă ajunge la finalizare și trage de la marginea careului. Mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min 1:  A început meciul dintre Farul și CFR Cluj.

Farul Constanța – CFR Cluj. Echipele de start

FARUL: Aioani – Mladen, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu, Nedelcu, Grameni – Jefte, Ad. Petre, Omoh
REZERVE: Brănescu, Boboc, Sîrbu, Ciobanu, Purece, N. Popescu, Sali, Pitu, Moldoveanu
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

CFR CLUJ: Otto Hindrich – Susic, Graovac, Yuri, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Bordeianu – Debeljuh, Omrani
REZERVE: Sava, Manea, Fl. Ștefan, Chipciu, Ad. Păun, Neguț, Petrila, Costache, Dugandzic
ANTRENOR: Dan Petrescu

Știrea inițială

Reclamă

Farul Constanța – CFR Cluj. Gică Hagi vs Dan Petrescu, în etapa a doua din play-off

Farul Constanța și CFR Cluj vor da piept în runda a doua din play-off. Liderul din Liga 1 merge la Ovidiu cu gândul la o nouă victorie, după cele două din sezonul regulat.

În tur, trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu 1-0, în Gruia, după golul marcat de Debeljuh.

Campioana României a câștigat și duelul retur, scor 2-0. Costache și Chipciu au punctat pentru ardeleni în partida de la Ovidiu.

CFR Cluj, avans de 7 puncte față de rivala FCSB

Înaintea meciului din această seară, CFR Cluj se află pe primul loc, cu un avans de 7 puncte față de FCSB. De cealaltă parte, formația lui Gică Hagi ocupă penultimul loc din play-off, la egalitate de puncte (24) cu ultima clasată, FC Argeș.

Farul a început cu stângul play-off-ul, pierzând pe terenul lui FCSB, scor 0-2. În schimb, CFR a câștigat în prima etapă, contra lui FC Voluntari, scor 3-1.

Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic înainte de Farul – CFR Cluj

CFR Cluj este lider în play-off, cu 41 de puncte, iar distanța față de Farul Constanța este de 17 puncte. Totuși, Dan Petrescu și-a avertizat elevii în privința forței ofensive de la echipa lui Gică Hagi.

„Farul Constanța, la meciurile de pe teren propriu, este echipa cea mai bună. Mai bună decât CFR, FCSB, Craiova. Are cel mai bun joc de atac posibil pe teren propriu. Asta am simțit și noi la meciul de la Constanța. Atunci am avut noroc, am recunoscut. Dacă nu recunoști, înseamnă că nu ești corect. 

Am ajuns foarte rar la poartă, de 3-4 ori și am marcat două goluri. Ei au avut foarte multe ocazii, dar am avut un portar în formă excelentă și apărarea și-a făcut datoria. Dacă jucăm la fel, sigur o să pierdem. Trebuie să fim mult mai buni, mai atenți, să punem mai multe probleme. 

Eu sunt conștient că Nedelcu, Omoh și Iancu, care n-au jucat cu FCSB, vor intra. Nedelcu n-a avut voie să joace, Omoh a fost suspendat și Iancu accidentat. Cu acești trei jucători, forța celor de la Farul este mult mai mare, mai ales dacă mă gândesc la jocul de atac”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”