Închide meniul

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu, laude incredibile la adresa jucătorilor săi: „Nivel de preliminarii UEFA Champions League!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2022, 22:53

Reclamă
Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu, laude incredibile la adresa jucătorilor săi: „Nivel de preliminarii UEFA Champions League!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre plecarea lui Runar Sigurjonsson

Profimedia

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Cele două echipe au încheiat cu o remiză albă partida din runda a doua a play-off-ului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Dan Petrescu, complet impresionat de jucătorii săi

Ardelenii riscă să rămână cu un avans de 5 puncte în fața FCSB-ului, dacă clubul din Berceni va câștiga duelul cu FC Argeș, de duminică seară.

Dan Petrescu consideră că nivelul meciului de la Ovidiu a fost demn de preliminariile UEFA Champions League.

“A fost un meci excelent, dificil. Am făcut un meci foarte bun, față de cel în care am câștigat cu 2-0 (n.r. – în returul din sezonul regulat). Echipa a făcut un joc excelent. Ne-am creat ocazii, nu cred că există vreun meci în care Farul să fi suferit așa. 

Ei cu oricine joacă au foarte multe ocazii și posesia mingii. Pressing-ul nostru a fost excelent. I-am surprins, nu am ce să reproșez nimănui. Pur și simplu nu aveam pe cine să schimb. Am fost mulțumit de toți jucătorii. 

Reclamă

A fost un meci de Europa League, dacă nu chiar de preliminariile UEFA Champions League, ca intensitate și calitate. Au jucat și ei cu 3 fundași centrali, au o echipă solidă. Nu a fost ușor pentru noi, dar nici pentru ei.

Avem 22 de meciuri în care nu pierdem. Despre alții se vorbește când fac recorduri, de noi se uită. Noi aveam în momentul de față 15 puncte față de FCSB, da? (n.r. – fără înjumătățire). 0-0 la Farul, cu antrenor Gică Hagi, care acasă domină pe oricine. Am făcut un meci foarte bun. Voiam să jucăm prost și să batem, dar nu poți face asta mereu.”, a spus Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Jefte Betancor a semnat ratarea campionatului

Au fost ocazii mari și de o parte și de altă, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Prima șansă a meciului i-a aparținut lui Andrei Burcă, în minutul 20, dar șutul său de la marginea careului s-a dus puțin pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza a doua, Farul s-a jucat cu ocaziile. Mai întâi, în minutul 64, Adrian Petre a șutat direct în Otto Hindrich, din situatie de unu versus unu cu portarul advers. Cu 20 de minute înainte de final, Jefte a semnat ratarea play-off-ului. Atacantul Farului a șutat mult peste poartă, din numai câțiva metri, singur cu portarul.

CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, dar rivala FCSB se poate apropia la cinci puncte, dacă câștigă duminică cu FC Argeș. Farul e pe locul cinci în play-off.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și