Închide meniul

„E un privilegiu să mori apărându-ți țara” Vitali Klitschko, un nou mesaj pentru Vladimir Putin: „Opreşte războiul şi pleacă din Ucraina! Întoarce-te acasă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 martie 2022, 9:51

„E un privilegiu să mori apărându-ți țara Vitali Klitschko, un nou mesaj pentru Vladimir Putin: „Opreşte războiul şi pleacă din Ucraina! Întoarce-te acasă!

Vitali Klitschko, mesaj pentru Vladimir Putin

Profimedia

Vitali Klitschko, unul dintre simbolurile rezistenței Ucrainei, a transmis un nou mesaj dur pentru Vladimir Putin. Fostul mare campion din ring, primar al oraşului Kiev încă din 2014, cere oprirea de urgenţă a războiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko a făcut un anunţ teribil. 220 de locuitori din capitală au murit, inclusiv 6 copii. A precizat că jumătate dintre cei 3.5 milioane de locuitori ai oraşului, în principal femei şi copii, au fost evacuaţi. Kievul este încercuit de mai multe zile de militarii ruşi, iar fostul boxer a luat arma în mână şi se luptă pentru apărarea oraşului.

Vitali Klitschko îi cere lui Vladimir Putin oprirea războiului din Ucraina

Pleacă din Ucraina, întoarce-te acasă! Nu ai nimic de găsit în ţara noastră. Este casa noastră, oraşul nostru natal… vom lupta pentru ţara noastră natală. Îţi trimiţi oameni în Ucraina şi sunt şanse mari să nu-i mai vezi niciodată. Opreşte războiul şi pleacă din Ucraina!

Suntem o naţiune pașnică, dar nu avem altă soluție decât să ne luptăm chiar acum. Nu există o altă soluţie. Dacă ruşii nu se întorc casă, avem doar varianta de a ne lupta şi a ne apăra„, a declarat Vitali Klitschko pentru news.yahoo.com.

Fostul mare campion a transmis şi un mesaj de susţinere militarilor ucraineni. A ţinut să anunţe că este dispus să se lupte alături de ei, chiar şi cu preţul vieţii, pentru a opri trupele lui Vladimir Putin.

Reclamă

Tata m-a învățat că este un mare privilegiu să mori apărându-ți țara. Dacă țara mea natală are nevoie de viața mea, sunt gata să mor pentru ţara mea, pentru copiii mei şi pentru viitorul familiei mele.

Nimeni nu vrea să moară, cu toţii îşi doresc să trăiască, dar Rusia își dorește să reconstruiască fostul imperiu. Noi nu vrem să trăim în imperiul rus. Ruşii încearcă să ne pună în genunchi, dar luptăm pentru libertate, pentru viitorul copiilor și al țării noastre„, a mai spus primarul Kievului.

Vitali Klitschko, izbucnire nervoasă de 12 secunde

Vitali Klitschko, primarul Kievului, a avut un dialog răstit cu un jurnalist străin, care îi spunea că Vladimir Putin susţine că armata sa bombardează doar obiectivele militare. Klitschko i-a răspuns peun ton răstit jurnalistului în timp ce îi arăta un bloc bombardat de armata Rusiei trimisă de Putin în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Primarul Kievului a oferit un răspuns de 12 secunde care a devenit viral pe reţelele de socializare.

Un rahat, îmi pare rău! Unde este ținta militară? Această clădire este o țintă militară?”, i-a răspuns, pe un ton răstit, Vitali Klitschko jurnalistului, în timp ce arăta spre un blos distrus de bombele ruşilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și