Închide meniul

Vitali Klitschko, izbucnire nervoasă de 12 secunde după ultimele bombardamente ale armatei lui Vladimir Putin! Un jurnalist străin l-a iritat pe primarul Kievului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 martie 2022, 18:42

Vitali Klitschko, izbucnire nervoasă de 12 secunde după ultimele bombardamente ale armatei lui Vladimir Putin! Un jurnalist străin l-a iritat pe primarul Kievului

Vitali Klitschko a cedat nervos

Profimedia

Primarul Kievului a oferit un răspuns de 12 secunde care a devenit viral pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un rahat, îmi pare rău! Unde este ținta militară? Această clădire este o țintă militară?”, i-a răspuns, pe un ton răstit, Vitali Klitschko jurnalistului, în timp ce arăta spre un blos distrus de bombele ruşilor.

Război în Ucraina | Vitali Klitschko, izbucnire nervoasă

Primarul Kievului, dezvăluiri tulburătoare, înainte să ajungă în tranșee, pentru a opri invazia Rusiei

Klitschko este unul dintre simbolurile rezistenței Ucrainei, în fața invaziei Rusiei. Primarul Kiev-ului a făcut, în trecut, anumite dezvăluiri incredibile. Într-un documentar apărut în 2011, Vitali povestește cum a trăit primele momente în care a ajuns în Statele Unite. Tatăl său, cu grade înalte în armata URSS, care trecuse în 1968 prin Praga, i-a crescut sub propaganda sovietică.

Totuși, după ce a devent campion în URSS, anumite uși i s-au deschis lui Vitali, mai ales că Mikhail Gorbachev venise la putere. În iulie 1990, Vitali, fan Arnold Schwarzenegger and Chuck Norris, ajungea la Palm Beach, un alt univers pentru el.

Reclamă

”Pe vremea când eram copil, am fost spălat pe creier. În fiecare dimineață, trebuia să scriu lucruri rele despre America, pentru că era inamicul nostru. Acolo, oamenii se tratau ca sclavii. Asta ni se spunea de la grădiniță. Pentru mine, când am ajuns acolo, am avut impresia că am ajuns pe Lună. Auzisem multe despre Coca-Cola și când am încercat-o prima oară, am crezut că pot să beau o găleată.

Ne petreceam toate zilele în malluri. Eram înmărmurit. Normal că nu aveam bani. Ne uitam la lucruri și doar le atingeam. Cum e posibil să fie 100 de feluri de brânză. Pentru mine, exista brânza, una și atât”, a dezvăluit Klitschko, citat de Marca.

Când a revenit în țara sa, Klitschko l-a confruntat pe tatăl său, Vladimir Rodionovich, un om cu carieră militară în spate.

Reclamă 4 / 0/3

”Tată, au vorbit prostii pentru a ne învăța prostii. America este o țară extraordinară, oamenii sunt foarte prietenoși”, i-a spus Vitali tatălui său, care a avut o replică clară: ”Nu, v-au arătat doar partea bună, e propagandă. America este un loc oribil”.

Tatăl fraților Klitschko a decedat la 64 de ani. A fost învins de cancer, după ce a fost trimis, în 1986, la Chernobyl, pentru a ”curăța” ce a rămas după explozia reactorului.

Recomandări
  • Vitali Klitschko, izbucnire nervoasă de 12 secunde
  • Un jurnalist l-a enervat pe primarul Kievului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și