Închide meniul

„Nu vreau să inflamez și mai mult spiritele!” Preparatorul fizic al lui FC Argeş care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 17:09

„Nu vreau să inflamez și mai mult spiritele! Preparatorul fizic al lui FC Argeş care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Florin Tănase e golgheterul FCSB

Florin Tănase a plecat de la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş la finalul victoriei din Trivale, scor 3-2. La scurt timp după incident, noi detalii au ieşit la iveală despre oficialul „vulturilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul celor de la FCSB a decis să nu depună plângere penală după scandalul din Trivale, după a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş.

Preparatorul fizic care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Aşa cum sursele AS.ro au anunţat, căpitanul “roș-albaștrilor”a fost lovit de un membru din staff-ul piteștenilor la finalul partidei din Trivale, chiar pe teren.

Preparatorul fizic, pe numele său George Neagu, este membru DDB, programul prin care dinamoviştii fac tot posibilul să îşi salveze echipa, dar şi un suporter înfocat al „câinilor”.

„Sunt bine, dar nu vreau să comentez, și să inflamez și mai mult spiritele. Te rog să mă înțelegi, nu vreau să comentez. Cu tot respectul”, a transmis acesta, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Reacţia Poliţiei, după ce Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al celor de la FC Argeş

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a avut o primă reacţie după ce Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al celor de la FC Argeş.

Oamenii legii au confirmat incidentul, însă căpitanul celor de la FCSB a decis să nu depună plângere penală. Incidentul s-a produs la finalul partidei FC Argeş – FCSB 2-3.

„În seara zilei de 20 martie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un membru al echipei tehnice al unei echipe de fotbal și un jucător al echipei adverse au fost implicați într-o altercație fizică.

Reclamă 4 / 0/3

Niciuna dintre persoane nu a solicitat intervenția unui echipaj medical și nu a formulat plângere prealabilă. Facem cunoscut faptul că, pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, în situația infracțiunii de loviri sau alte violențe, care este prevăzută de art. 193 din Codul penal, este necesară plângerea prealabilă a persoanei vătămate„, a transmis IPJ Argeş pentru gsp.ro.

Poliţia a intervenit după scandalul monstru din Trivale

Aşa cum sursele AS.ro au anunţat, scandalul monstru a avut loc pe tunel, unde Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş. La scurt timp după momentul incredibil, poliţia a intervenit, iar oamenii legii au început să ia declaraţii.

Căpitanul roş-albaştrilor s-a aflat în conflict cu galeria „vulturilor” pe tot parcursul meciului. Fanii prezenţi în tribune l-au înjurat pe căpitanul vicecampioanei, acesta fiind printre principalele motive pentru care acesta a plecat la vestiare după schimbare.

„Meciul a fost greu pentru că noi l-am făcut greu. Sezonul ăsta ne place să trăim periculos. Ce să zic? Un băiat a venit să mă lovească. Pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei. Limitaţi! Aşa reacţionează.

Eu mă bucur că am facut un meci bun. După meci, la final, m-am întors să iau geaca şi atunci s-a întâmplat. Arbitrul a permis asta de pe teren! Fanii? Te înjură şi după vin să facă poze cu tine. Aşa se întâmplă”, a spus Florin Tănase la finalul meciului cu FC Argeş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și