Închide meniul
NEWS ALERT

Scandal monstru în Trivale după FC Argeş – FCSB 2-3! Florin Tănase, lovit de preparatorul fizic al „vulturilor”. Poliţia a intervenit imediat!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2022, 21:48

Scandal monstru în Trivale după FC Argeş – FCSB 2-3! Florin Tănase, lovit de preparatorul fizic al „vulturilor. Poliţia a intervenit imediat!

Florin Tănase e căpitanul FCSB

Hepta

A fost scandal monstru în Trivale după FC Argeş – FCSB 2-3. Florin Tănase, autorul unei „duble”, a răbufnit după ce a fost schimbat şi a plecat direct la vestiare. Acţiunea a continuat pentru căpitanul roş-albaştrilor, care a fost protagonistul unui moment incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit surselor AS.ro, Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş. Poliţia a intervenit imediat!

Poliţia a intervenit după ce Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş

Potrivit surselor AS.ro, scandalul monstru a avut loc pe tunel, unde Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş. La scurt timp după momentul incredibil, poliţia a intervenit, iar oamenii legii au început să ia declaraţii.

Căpitanul roş-albaştrilor s-a aflat în conflict cu galeria „vulturilor” pe tot parcursul meciului. Fanii prezenţi în tribune l-au înjurat pe căpitanul vicecampioanei, acesta fiind printre principalele motive pentru care acesta a plecat la vestiare după schimbare.

FC Argeș – FCSB 2-3. Prima reacție a lui Florin Tănase, după ce a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare

Căpitanul „roș-albaștrilor” a comentat pe marginea scandalului din timpul meciului, în urma căruia Ionuț Șerban a fost eliminat. Acesta a dezvăluit şi de ce a plecat nervos la vestiare, după schimbare.

Reclamă

„A fost o victorie muncită, un meci pe care puteam să ni-l facem mult mai uşor. Suntem fericiţi că am câştigat trei puncte. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului (n.r. – a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare). Arbitrul a luat decizia corectă la eliminare. Şerban m-a lovit intenţionat cu călcâiul după ce i-am dat mingea printre picioare. Arbitrul trebuia să gestioneze mai altfel. A fost o răutate pe care n-o înţeleg.

Cinci puncte reprezintă o distanță destul de mare. Noi vrem să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă. Am recuperat două puncte, mai avem două. Sperăm să facem o treabă cât mai bună alături de Mister (n.r. – selecționerul Edi Iordănescu). Cu siguranţă va face tot ce depinde de el pentru a avea rezultate”, a spus Florin Tănase, pentru digisport.ro.

Florin Tănase, un car de nervi! Căpitanul FCSB-ului a fost schimbat și a plecat direct la vestiare

Florin Tănase a marcat o “dublă” în meciul FC Argeș – FCSB, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda prestației sale și a scorului înregistrat în acel moment, căpitanul “roș-albaștrilor” a fost înlocuit în minutul 84, cu Andrei Dumiter.

Tănase a fost vizibil deranjat de decizia staff-ului și a plecat nervos direct la vestiare, fără să îl salute pe Toni Petrea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și