Închide meniul

„Nu vreau să inflamez și mai mult spiritele!” Preparatorul fizic al lui FC Argeş care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 17:09

„Nu vreau să inflamez și mai mult spiritele! Preparatorul fizic al lui FC Argeş care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Florin Tănase e golgheterul FCSB

Florin Tănase a plecat de la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Preparatorul fizic care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat
  • Cum a reacţionat după scandalul monstru din Trivale

Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş la finalul victoriei din Trivale, scor 3-2. La scurt timp după incident, noi detalii au ieşit la iveală despre oficialul „vulturilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul celor de la FCSB a decis să nu depună plângere penală după scandalul din Trivale, după a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş.

Preparatorul fizic care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Aşa cum sursele AS.ro au anunţat, căpitanul “roș-albaștrilor”a fost lovit de un membru din staff-ul piteștenilor la finalul partidei din Trivale, chiar pe teren.

Reclamă

Preparatorul fizic, pe numele său George Neagu, este membru DDB, programul prin care dinamoviştii fac tot posibilul să îşi salveze echipa, dar şi un suporter înfocat al „câinilor”.

„Sunt bine, dar nu vreau să comentez, și să inflamez și mai mult spiritele. Te rog să mă înțelegi, nu vreau să comentez. Cu tot respectul”, a transmis acesta, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Reacţia Poliţiei, după ce Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al celor de la FC Argeş

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a avut o primă reacţie după ce Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al celor de la FC Argeş.

Oamenii legii au confirmat incidentul, însă căpitanul celor de la FCSB a decis să nu depună plângere penală. Incidentul s-a produs la finalul partidei FC Argeş – FCSB 2-3.

„În seara zilei de 20 martie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un membru al echipei tehnice al unei echipe de fotbal și un jucător al echipei adverse au fost implicați într-o altercație fizică.

Reclamă 4 / 0/3

Niciuna dintre persoane nu a solicitat intervenția unui echipaj medical și nu a formulat plângere prealabilă. Facem cunoscut faptul că, pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, în situația infracțiunii de loviri sau alte violențe, care este prevăzută de art. 193 din Codul penal, este necesară plângerea prealabilă a persoanei vătămate„, a transmis IPJ Argeş pentru gsp.ro.

Poliţia a intervenit după scandalul monstru din Trivale

Aşa cum sursele AS.ro au anunţat, scandalul monstru a avut loc pe tunel, unde Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş. La scurt timp după momentul incredibil, poliţia a intervenit, iar oamenii legii au început să ia declaraţii.

Căpitanul roş-albaştrilor s-a aflat în conflict cu galeria „vulturilor” pe tot parcursul meciului. Fanii prezenţi în tribune l-au înjurat pe căpitanul vicecampioanei, acesta fiind printre principalele motive pentru care acesta a plecat la vestiare după schimbare.

„Meciul a fost greu pentru că noi l-am făcut greu. Sezonul ăsta ne place să trăim periculos. Ce să zic? Un băiat a venit să mă lovească. Pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei. Limitaţi! Aşa reacţionează.

Eu mă bucur că am facut un meci bun. După meci, la final, m-am întors să iau geaca şi atunci s-a întâmplat. Arbitrul a permis asta de pe teren! Fanii? Te înjură şi după vin să facă poze cu tine. Aşa se întâmplă”, a spus Florin Tănase la finalul meciului cu FC Argeş.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat