Închide meniul

„Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri!” Gigi Becali l-a băgat în şedinţă pe Andrei Vlad. Ce exemplu i-a dat patronul FCSB lui „Messi al portarilor”

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 18:51

Reclamă
„Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri! Gigi Becali l-a băgat în şedinţă pe Andrei Vlad. Ce exemplu i-a dat patronul FCSB lui „Messi al portarilor

Andrei Vlad, "oaia neagră" de la FCSB

Profimedia

Andrei Vlad a fost băgat în şedinţă de Gigi Becali după gafele comise de-a lungul timpului. Portarul FCSB a fost reprimit în lot şi a stat pe bancă la victoria cu FC Argeş, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad, poreclit „Messi al portarilor” de Gigi Becali, a fost băgat în şedinţă de patronul FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit de ce tânărul portar a fost reprimit în lot pentru meciul cu FC Argeş, scor 3-2.

Gigi Becali l-a băgat în şedinţă pe Andrei Vlad

Giedrius Arlauskis, fostul mare portar de la CFR Cluj, a fost exemplul pe care Gigi Becali i l-a dat lui Andrei Vlad.

„Am văzut comentarii. Pe Andrei Vlad l-am protejat de galerie, de aia nu l-am luat în lot. Nu l-am pedepsit pe săracul băiat cu nimic. Am zis mai bine să nu-l luăm în lot, pentru el, să-l protejăm. Eu nu sunt supărat pe omul care greșește, dar trebuie să-i spui că greșește!

Sunt supărat când face o chestiune voită! Când va intra în poartă, o să-i fie mintea la poartă. Am vorbit cu el, i-am spus de Arlauskis, că e disperat. Și când e mingea la poarta adversă e disperat! Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

27 de meciuri are Andrei Vlad în acest sezon al Ligii 1 și 27 de goluri încasate. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro.

Gigi Becali nici nu vrea să mai audă de „Messi al portarilor”

Andrei Vlad e istorie la FCSB. Gigi Becali nici nu vrea să mai audă despre cel care a gafat teribil la meciul cu FC Argeş, pierdut de roş-albaştri, în penultima etapă din sezonul regulat.

„Am avut ofertă pentru el, am vorbit cu Rotaru să îmi dea banii. Nu am avut niciodată nicio ofertă din străinătate pentru Vlad. Dar n-are sens să vorbim azi despre Vlad.

Reclamă 4 / 0/3

El a primit multe şanse. Au stat portari mai în vârstă pe bancă şi el avea 19 ani şi a apărat. Şi acum vine unul, Târnovanu, care are şansa lui”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și