Închide meniul

Gigi Becali nici nu vrea să mai audă de Andrei Vlad. „Messi al portarilor” e istorie la FCSB. „Acum vine unul, Târnovanu, care are şansa lui”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 martie 2022, 15:27

Gigi Becali nici nu vrea să mai audă de Andrei Vlad. „Messi al portarilor e istorie la FCSB. „Acum vine unul, Târnovanu, care are şansa lui

Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB după ce a gafat

Hepta

„Am avut ofertă pentru el, am vorbit cu Rotaru să îmi dea banii. Nu am avut niciodată nicio ofertă din străinătate pentru Vlad. Dar n-are sens să vorbim azi despre Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a primit multe şanse. Au stat portari mai în vârstă pe bancă şi el avea 19 ani şi a apărat. Şi acum vine unul, Târnovanu, care are şansa lui”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Andrei Vlad, „oaia neagră” de la FCSB

Gigi Becali l-a scos din lot pe „Messi al portarilor” și încă nu l-a iertat. Toni Petrea nu știe dacă Vlad va reveni curând.

Cu FC Argeș, Andrei Vlad a făcut o eroare de amator și le-a permis piteștenilor să înscrie singurul gol al meciului. Vlad a trimis o pasă direct la adversar. Gigi Becali nu a mai rezistat și i-a dictat atunci lui Toni Petrea să îl schimbe pe Vlad la pauză.

„Nu s-a înâmplat nimic cu Vlad, vom vedea dacă va fi în lot. Încă nu am decis, nu știm ce se întâmplă, mai avem un antrenament, se pot întâmpla multe. Am discutat cu el, încerc să le ridic moralul, indiferent ce se întâmplă în teren. Nu neapărat ca să le reproșez, ci ca să încerce să elimine pe viitor anumite probleme. Alea bune se uită repede. Astea mai puțin bune se rețin”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul.

Reclamă

27 de meciuri are Andrei Vlad în acest sezon al Ligii 1 și 27 de goluri încasate. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro.

Gigi Becali, tras la răspundere în cazul Andrei Vlad

Gigi Becali a fost tras la răspundere în cazul Andrei Vlad. Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, este de părere că tânărul portar este doar o victimă a deciziilor luate la gruparea roş-albastră.

„Am lucrat un pic cu el și mă simt dator să zic câteva cuvinte. În primul rând, eu cred că este o victimă. Marile echipe, așa cum se pretinde și este și FCSB, nu își permit să promoveze portari. Când ai echipă la obiectiv, este postul pe care este bine să-l eviți când vrei să promovezi tineri.

Reclamă 4 / 0/3

Portarii se maturizează mai târziu și este un grad foarte important de risc. Sunt și excepții, dar așa fac și marile echipe. În privința lui s-a greșit de cel puțin două-trei ori prin deciziile luate. Una, a fost prea devreme băgat, la 20 de ani a început să joace. Este o vârstă extrem de fragedă pentru un portar. Și marii portari ai noștri au plecat (n.r. – la acea vârstă): Stelea la Iași, Prunea la Cluj, era foarte greu.

Este un cadru special la FCSB, mai ales când ești atât de tânăr, ca portar. Apoi, când a greșit nu a fost schimbat. Iarăși nu s-a luat decizia de a pleca undeva. Dacă juca un an sau doi în altă parte, putea face mai multe. Când și-a revenit puțin și a greșit din nou este atât de dur criticat. Este foarte greu să-l aduci pe linia de plutire. Eu, mai degrabă, cred că este o victimă”, a declarat Narcis Răducan pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și