Închide meniul

„Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri!” Gigi Becali l-a băgat în şedinţă pe Andrei Vlad. Ce exemplu i-a dat patronul FCSB lui „Messi al portarilor”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 18:51

„Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri! Gigi Becali l-a băgat în şedinţă pe Andrei Vlad. Ce exemplu i-a dat patronul FCSB lui „Messi al portarilor

Andrei Vlad, "oaia neagră" de la FCSB

Profimedia

Andrei Vlad a fost băgat în şedinţă de Gigi Becali după gafele comise de-a lungul timpului. Portarul FCSB a fost reprimit în lot şi a stat pe bancă la victoria cu FC Argeş, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad, poreclit „Messi al portarilor” de Gigi Becali, a fost băgat în şedinţă de patronul FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit de ce tânărul portar a fost reprimit în lot pentru meciul cu FC Argeş, scor 3-2.

Gigi Becali l-a băgat în şedinţă pe Andrei Vlad

Giedrius Arlauskis, fostul mare portar de la CFR Cluj, a fost exemplul pe care Gigi Becali i l-a dat lui Andrei Vlad.

„Am văzut comentarii. Pe Andrei Vlad l-am protejat de galerie, de aia nu l-am luat în lot. Nu l-am pedepsit pe săracul băiat cu nimic. Am zis mai bine să nu-l luăm în lot, pentru el, să-l protejăm. Eu nu sunt supărat pe omul care greșește, dar trebuie să-i spui că greșește!

Sunt supărat când face o chestiune voită! Când va intra în poartă, o să-i fie mintea la poartă. Am vorbit cu el, i-am spus de Arlauskis, că e disperat. Și când e mingea la poarta adversă e disperat! Când vrei să faci actorie în poartă, iei goluri”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

27 de meciuri are Andrei Vlad în acest sezon al Ligii 1 și 27 de goluri încasate. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro.

Gigi Becali nici nu vrea să mai audă de „Messi al portarilor”

Andrei Vlad e istorie la FCSB. Gigi Becali nici nu vrea să mai audă despre cel care a gafat teribil la meciul cu FC Argeş, pierdut de roş-albaştri, în penultima etapă din sezonul regulat.

„Am avut ofertă pentru el, am vorbit cu Rotaru să îmi dea banii. Nu am avut niciodată nicio ofertă din străinătate pentru Vlad. Dar n-are sens să vorbim azi despre Vlad.

Reclamă 4 / 0/3

El a primit multe şanse. Au stat portari mai în vârstă pe bancă şi el avea 19 ani şi a apărat. Şi acum vine unul, Târnovanu, care are şansa lui”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și