Închide meniul

AS.ro LIVE | Marin Barbu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Fostul jucător al Stelei și antrenor la Foresta în celebra victorie cu Dinamo a venit cu povești fabuloase

Antena Sport Publicat: 22 martie 2022, 7:00 / Actualizat: 22 martie 2022, 11:31

Reclamă
AS.ro LIVE | Marin Barbu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan. Fostul jucător al Stelei și antrenor la Foresta în celebra victorie cu Dinamo a venit cu povești fabuloase

AS.ro LIVE | Marin Barbu este invitatul lui Cătălin Oprișan

Hepta

AS.ro LIVE | Marin Barbu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Fostul jucător de la Steaua vine cu povești savuroase

Marin Barbu (63 de ani) a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barbu a intrat în istoria fotbalului românesc în anul 2000, când a condus-o pe Foresta Suceava către o victorie uluitoare pe terenul lui Dinamo.

Moldovenii au câștigat cu 5-4 în “Ștefan cel Mare”, după ce au fost conduși cu 4-0.

Poreclit “Magiun”, Marin Barbu a jucat în cea mai mare parte a carierei la FC Brașov. Fostul mijlocaș a evoluat și pentru Steaua în sezonul 1982-1983.

„Magiun”, protagonist în celebrul Dinamo – Foresta Suceava 4-5

După retragere, „Magiun” a trecut pe banca tehnică și a condus o listă lungă de echipe. Printre acestea se numără Foresta Suceava, FC Brașov, Petrolul Ploiești, Politehnica Iași și UTA Arad.

Reclamă

Nu ştiu ce s-a întâmplat apoi, a fost de la Dumnezeu.  La 4-2 am zis te bate campioana ţării, am dat două goluri, nu e rău. La 4-3 am zis: hopa, e loc de întors. După alte câteva minute s-a făcut 4-4 şi am început să strig la Salomir, l-am luat în primire: Vrei să ne arzi?

Mi-a făcut semn să stau liniştit, că mă dă afară. Şi a venit execuţia lui Niţă în minutul 90. Cinci goluri am dat în 28 de minute. Dacă te mai uiţi o dată şi vezi combinaţiile zici că jucăm de 20 de ani împreună. Nişte combinaţii, de te întrebi cine-i antrenează pe ăştia? Cinci ocazii am avut, cinci goluri am dat.”, a povestit Marin Barbu, în urmă cu ceva timp, pentru digisport.ro, despre celebrul Dinamo – Foresta 4-5.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și