Închide meniul
Foto

Amanta lui Vladimir Putin e singura persoană de care ascultă liderul de la Kremlin. Ar putea să îl convingă să oprească războiul

Publicat: 23 martie 2022, 9:05

Reclamă
Amanta lui Vladimir Putin e singura persoană de care ascultă liderul de la Kremlin. Ar putea să îl convingă să oprească războiul

Amanta lui Vladimir Putin e singura persoană de care ascultă liderul de la Kremlin

Getty

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar putea fi singura persoană care îl poate convinge pe liderul de la Kremlin să înceteze războiul din Ucraina. Fosta gimnastă este singura de care Putin ascultă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform corrieredellosport.it, prietenii ei o roagă să revină în Rusia pentru a-l convinge pe Vladimir Putin să încheie măcelul din Ucraina. Femeia de 38 de ani, care este considerată iubita lui Putin, informația nefiind una recunoscută de cei doi, se află momentan în Elveția, alături de copii celor doi.

Detalii despre amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva

Irina Deleanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu fosta sportivă, amanta lui Vladimir Putin ajunsă acum la 38 de ani. Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică a avut mai multe întâlniri private cu Kabaeva şi i-a făcut o scurtă descriere: „Are o fineţe aparte„.

„Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva. Când eu concuram la senioare, ea era junioară. Vă pot spune doar că a fost una dintre cele mai talentate gimnaste din lume. Avea tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pe podium. Făcea individualul compus impecabil.

Alina Kabaeva a cucerit un aur olimpic

După ce ne-am retras din gimnastică ne-am întâlnit la multe competiții internaționale, ea fiind ambasadoarea gimnasticii ritmice mondiale. Am discutat de foarte multe ori. Are o finețe aparte. Despre ceea ce s-a scris în privința unei relații a ei cu Vladimir Putin, nu știu dacă este sau nu așa. Zvonuri sunt foarte multe și apar tot timpul. Dar nu am o informație certă în acest sens„, a spus Irina Deleanu pentru prosport.ro.

Reclamă

Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya, dar s-a despărţit de ea în 2014. Aceştia au două fiice, pe Maria şi Katerina. Preşedintele Rusiei şi-ar fi refăcut viaţa cu Alina Kabaeva (38 de ani), cea care a cucerit medalia de bronz la Sydney 2000 şi aurul olimpic în 2004, la Atena.

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul.

Reclamă 4 / 0/3

Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, despre războiul pe care amanta lui Vladimir Putin ar putea să îl oprească.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și