Închide meniul
Foto

O vedetă din România este prietenă cu iubita lui Vladimir Putin. „Are o fineţe aparte”. Dezvăluirile făcute de cea care ar fi fost într-o relaţie cu Ion Ţiriac

Reclamă

Publicat: 11 martie 2022, 13:53

O vedetă din România este prietenă cu iubita lui Vladimir Putin. „Are o fineţe aparte”. Dezvăluirile făcute de cea care ar fi fost într-o relaţie cu Ion Ţiriac

Cum a descris-o Irina Deleanu pe iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva

Colaj Facebook / Profimediaimages

Irina Deleanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu fosta sportivă, ajunsă acum la 38 de ani. Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică a avut mai multe întâlniri private cu Kabaeva şi i-a făcut o scurtă descriere: „Are o fineţe aparte„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Deleanu, despre Alina Kabaeva: „Nu am informaţii că ar fi într-o relaţie cu Vladimir Putin”

Deleanu şi Kabaeva s-au văzut ultima dată la Campionatul Mondial de la Pesaro din 2017. Rusoaica nu a mai avut nicio apariţie publică în ultimii ani.

Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva. Când eu concuram la senioare, ea era junioară. Vă pot spune doar că a fost una dintre cele mai talentate gimnaste din lume. Avea tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pe podium. Făcea individualul compus impecabil.

După ce ne-am retras din gimnastică ne-am întâlnit la multe competiții internaționale, ea fiind ambasadoarea gimnasticii ritmice mondiale. Am discutat de foarte multe ori. Are o finețe aparte. Despre ceea ce s-a scris în privința unei relații a ei cu Vladimir Putin, nu știu dacă este sau nu așa. Zvonuri sunt foarte multe și apar tot timpul. Dar nu am o informație certă în acest sens„, a spus Irina Deleanu pentru prosport.ro.

Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya, dar s-a despărţit de ea în 2014. Aceştia au două fiice, pe Maria şi Katerina. Preşedintele Rusiei şi-ar fi refăcut viaţa cu Alina Kabaeva (38 de ani), cea care a cucerit medalia de bronz la Sydney 2000 şi aurul olimpic în 2004, la Atena.

Reclamă

Irina Deleanu ar fi fost într-o relaţie cu Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a fost însurat o singură dată, cu Erika Braedt, în urmă cu mai bine de 50 de ani. Fostul mare jucător de tenis are și trei copii, doi dintre aceștia cu ziarista Sophie Ayad. Totuși, în ultimii ani, au apărut mai multe zvonuri că fostul finalist al Cupei Davis ar avea o idilă cu Irina Deleanu.

Irina Deleanu a vorbit fără ocolişuri de relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Aceasta spune că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani şi are o relaţie specială cu el.

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport. Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.

Reclamă 4 / 0/3

Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines. Ultima oară când am vorbit mi-a promis că în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice. Avem afluență de copii, gimnastica ritmică atrage fetițele. Singura problemă e că nu avem o sală propice unde să ne desfășurm activitatea și nu prea avem unde să le chemăm la antrenamente. Ne descurcăm greu cu baza materială, antrenoarele caută săli unde să facă antrenamente„, a mai spus Irina Deleanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și