Închide meniul

FCSB trebuie să caute stadion pentru derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1. Care este motivul pentru care nu se va putea juca pe Arena Naţională

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2022, 20:09

Reclamă
FCSB trebuie să caute stadion pentru derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1. Care este motivul pentru care nu se va putea juca pe Arena Naţională

FCSB - CFR Cluj nu se va juca pe Arena Nţaională

SportPictures / Mihai Nitoiu/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB nu va putea juca meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a campionatului, pe Arena Naţională. Cel mai mare stadion din România a fost închiriat pentru a se organiza un festival de muzică. Pentru a fi siguri că au timp să monteze scena, organizatoriii au închiriat stadionul de pe 16 mai, cu două săptămâni înainte de festiva, scri gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj nu se va juca pe Arena Naţională

Astfel, FCSB va trebui să găsească un nou stadion pentru a juca partida cu CFR Cluj, din ultima etapă. Este foarte posbil ca această partidă să se dispute cu titlul pe masă, având în vedere că CFR Cluj mai are doar 5 puncte avans în fruntea clasamentului.

Andrei Cristea mizează pe FCSB în lupta la titlu: ”Au calitate și valoare individuală!”

Andrei Cristea a analizat lupta la titlu din Liga 1 dintre FCSB și CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt la cinci puncte în spatele campioanei României, iar fostul golgheter crede că echipa lui Toni Petrea are șanse ”să spargă gheața” după 7 ani.

Andrei Cristea, erou în Ghencea cu Valencia, acum 17 ani, s-a lăsat de fotbal la 37 de ani. Golgheterul a dat peste 114 de goluri în Liga 1 și a cucerit două titluri în tricoul roș-albastru.

Andrei Cristea a vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj și le-a transmis un sfat prețios ”perlelor” roș-albaștrilor pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro. ”Sunt 5 puncte, nu mai sunt atât de multe. CFR rămâne favorită, dar mizez și pe calitatea celor de la FCSB și valoarea individuală. Eu cred că s-au obișnuit (n.r. jucătorii FCSB să fie schimbați de Gigi Becali), sunt antrenați, cel mai important lucru este grupul, să fie unit.

Reclamă

Nu e ușor de gestionat un astfel de moment (n.r. discuțiile despre sume uriașe de transferuri). Când se vorbește de astfel de sume, când impresarii te sună și îți promit echipe, trebuie să fii foarte atent, mai ales la 19-20 de ani. 

Contează foarte mult atitudinea celor din jur să îl susțină și să îl țină cu picioarele pe pământ. Mi-a părut foarte rău, foarte rău pentru ei, pentru că i-am văzut cât de dărâmați au fost după acel meci. (n.r. când FCSB a pierdut titlul după meciul cu Poli Iași), a declarat Andrei Cristea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și