Închide meniul

FCSB trebuie să caute stadion pentru derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1. Care este motivul pentru care nu se va putea juca pe Arena Naţională

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2022, 20:09

FCSB trebuie să caute stadion pentru derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1. Care este motivul pentru care nu se va putea juca pe Arena Naţională

FCSB - CFR Cluj nu se va juca pe Arena Nţaională

SportPictures / Mihai Nitoiu/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB nu va putea juca meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a campionatului, pe Arena Naţională. Cel mai mare stadion din România a fost închiriat pentru a se organiza un festival de muzică. Pentru a fi siguri că au timp să monteze scena, organizatoriii au închiriat stadionul de pe 16 mai, cu două săptămâni înainte de festiva, scri gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj nu se va juca pe Arena Naţională

Astfel, FCSB va trebui să găsească un nou stadion pentru a juca partida cu CFR Cluj, din ultima etapă. Este foarte posbil ca această partidă să se dispute cu titlul pe masă, având în vedere că CFR Cluj mai are doar 5 puncte avans în fruntea clasamentului.

Andrei Cristea mizează pe FCSB în lupta la titlu: ”Au calitate și valoare individuală!”

Andrei Cristea a analizat lupta la titlu din Liga 1 dintre FCSB și CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt la cinci puncte în spatele campioanei României, iar fostul golgheter crede că echipa lui Toni Petrea are șanse ”să spargă gheața” după 7 ani.

Andrei Cristea, erou în Ghencea cu Valencia, acum 17 ani, s-a lăsat de fotbal la 37 de ani. Golgheterul a dat peste 114 de goluri în Liga 1 și a cucerit două titluri în tricoul roș-albastru.

Andrei Cristea a vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj și le-a transmis un sfat prețios ”perlelor” roș-albaștrilor pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro. ”Sunt 5 puncte, nu mai sunt atât de multe. CFR rămâne favorită, dar mizez și pe calitatea celor de la FCSB și valoarea individuală. Eu cred că s-au obișnuit (n.r. jucătorii FCSB să fie schimbați de Gigi Becali), sunt antrenați, cel mai important lucru este grupul, să fie unit.

Reclamă

Nu e ușor de gestionat un astfel de moment (n.r. discuțiile despre sume uriașe de transferuri). Când se vorbește de astfel de sume, când impresarii te sună și îți promit echipe, trebuie să fii foarte atent, mai ales la 19-20 de ani. 

Contează foarte mult atitudinea celor din jur să îl susțină și să îl țină cu picioarele pe pământ. Mi-a părut foarte rău, foarte rău pentru ei, pentru că i-am văzut cât de dărâmați au fost după acel meci. (n.r. când FCSB a pierdut titlul după meciul cu Poli Iași), a declarat Andrei Cristea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Arena Naţională se închide pentru fotbal
  • FCSB – CFR Cluj se va juca pe alt stadion

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și