Închide meniul

Bayern Munchen va plăti 300.000 de euro pentru un jucător de numai 13 ani! Transferul uluitor pregătit de bavarezi, criticat în Germania: “E dezamăgitor!”

Cosmin Cioboată Publicat: 24 martie 2022, 22:14

Reclamă
Bayern Munchen va plăti 300.000 de euro pentru un jucător de numai 13 ani! Transferul uluitor pregătit de bavarezi, criticat în Germania: “E dezamăgitor!”

Bayern Munchen va plăti 300.000 de euro pentru un jucător de numai 13 ani

Profimedia

Bayern Munchen vrea să își asigure viitorul pe termen lung. Din acest motiv, bavarezii îl vor transfera pe Mike Wisdom, un atacant de numai 13 ani de la Borussia Monchengladbach.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen va plăti 300.000 de euro pentru un jucător de numai 13 ani!

Potrivit expertului în mercato Fabrizio Romano, Bayern Munchen va plăti 300.000 de euro pentru transferul tânărului jucător. Wisdom se va alătura echipei U15 a campioanei Germaniei.

Decizia lui Bayern, criticată dur de Gladbach: „E neplăcut!”

Decizia conducerii lui Bayern i-a supărat pe oficialii de la Gladbach, în ciuda sumei uriașe pe care o vor primi în schimbul juniorului. 

“Astfel de transferuri nu sunt deloc benefice fotbalului german. E dezamăgitor!”, a spus Roland Virkus, directorul sportiv al Borussiei Monchengladbach.

Reclamă

Bayern este lider în Bundesliga, cu un avans de 6 puncte față de Borussia Dortmund, cu 7 etape rămase până la finalul sezonului. Trupa lui Julian Nagelsmann este neînvinsă de 7 meciuri, în toate competițiile.

Bavarezii se pregătesc pentru duelul cu Villarreal, din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Robert Lewandowski&Co au trecut cu scorul fabulos de 8-2, la general, de Salzburg, în optimi. Bayern s-a impus cu 7-1 în returul de la Munchen, contra austriecilor.

Julian Nagelsmann, laude uriașe la adresa jucătorilor săi

Bayern Munchen a arătat de ce este considerată una dintre marile favorite la câştigarea UEFA Champions League. Elevii lui Julian Nagelsmann au dat de pământ cu cei de la Salzburg.

Reclamă 4 / 0/3

Când arătăm dorinţă şi energie, este greu să ne oprim. Daca am fi jucat mereu asa, situația s-ar fi aranjat de mult timp în Bundesliga.

Ştim că Lewandowski este periculos în suprafaţă adversă, mă bucură golurile lui. Şi a evoluat bine, a participat şi la jocul colectiv.„, a declarat Nagelsmann, potrivit lequipe.fr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și