Închide meniul

Bayern Munchen – Salzburg 7-1 | „Este greu să ne oprim!” Julian Nagelsmann s-a dezlănţuit după „măcelul” de la Munchen: „”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2022, 13:09 / Actualizat: 9 martie 2022, 15:33

Bayern Munchen – Salzburg 7-1 | „Este greu să ne oprim! Julian Nagelsmann s-a dezlănţuit după „măcelul de la Munchen: „

Julian Nagelsmann

Profimedia

Bayern Munchen a arătat de ce este considerată una dintre marile favorite la câştigarea UEFA Champions League. Elevii lui Julian Nagelsmann au dat de pământ cu cei de la Salzburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când arătăm dorinţă şi energie, este greu să ne oprim. Daca am fi jucat mereu asa, situatia s-ar fi aranjat de mult timp în Bundesliga. Ştim că Lewandowski este periculos în suprafaţă adversă, mă bucură golurile lui. Şi a evoluat bine, a participat şi la jocul colectiv„, a declarat Nagelsmann, potrivit lequipe.fr.

Matthias Jaissle, antrenorul echipei Salzburg, a declarat că jucătorii săi au primit o lecţie în meciul cu Bayern.

E dureros pentru băieţii noştri, ne-am imaginat altceva. Lecţia din această seară este că împotriva unei echipe de foarte înalt nivel precum Bayern trebuie să joci la cel mai bun nivel al tău, altfel nu merge. Şi nu am făcut-o în seara asta. Dar am făcut un sezon superb în Liga Campionilor„, a spus el.

La Munchen, Bayern a învins, marţi, cu scorul de 7-1 (4-0), pe FC Salzburg, în manşa a doua a optimilor. În tur, scorul a fost 1-1.

Reclamă

Bayern Munchen – Salzburg 7-1 | Borne uriaşe pentru campioana Germaniei

Bayern a eliminat-o pe Salzburg în faza optimilor UEFA Champions League, cu 8-2 la general, după ce a câștigat cu 7-1 returul de la Munchen. Echipa lui Robert Lewandowski a stabilit mai multe recorduri incredibile.

Bayern Munchen a produs cel mai mult fotbal dintre toate echipele în Champions League, în ultimii trei ani. Din 2019-2020 și până în prezent, bavarezii au înscris 100 de goluri în competiție, cu 31 mai mult decât oricare altă echipă.

În acest interval, Bayern a câștigat 26 de partide, cu patru mai mult decât oricare altă echipă. În sezonul 2019-2020, echipa de pe Allianz Arena și-a câștigat toate meciurile, 15, cucerind trofeul după o finală cu PSG, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și