Închide meniul

Marius Şumudică a fost prezentat oficial de Al Shabab! Prima imagine cu antrenorul român şi staff-ul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 11:50

Reclamă
Marius Şumudică a fost prezentat oficial de Al Shabab! Prima imagine cu antrenorul român şi staff-ul său

Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Al Shabab

Facebook Al Shabab

Marius Şumudică a fost prezentat oficial de Al Shabab. Arabii au postat pe reţelele de socializare primele imagini cu antrenorul român şi staff-ul său. Al Shabab, care s-a despărţit în urmă cu puţin timp de tehnicianul Pericles Chamusca, a anunţat revenirea lui Şumudică distribuind mesajul antrenorului român, cu menţiunea: “Bine ai revenit, Mr. Şumudică”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost prezentat oficial de Al Shabab

Marius Şumudică, extaziat după ce a semnat cu Al Shabab

Marius Şumudică este noul antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

„Sunt bucuros că am şansa să lucrez alături de cei mai buni preşedinţi. Mâine voi călători, am semnat contractul oficial. Am semnat pe două luni cu opţiune pe încă un an de zile.

Este un contract foarte bun. Vreau să mă calific mai departe în Liga Campionilor Asiei. Echipa e pe locul 4, cu șanse mari de a prinde locul 3, poziție care duce iarăși în Champions League. Doar când spun Ever Banega vă dați seama cu cine merg să lucrez! Oamenii au avut încredere în mine, am avut rezultate foarte bune acolo.

Reclamă

Sunt singurul antrenor care a rezistat un an la acea echipă. Am șansa de a lucra cu unul dintre cei mai buni președinți cu care am colaborat în viața mea, a anunţat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” Vezi toate știrile
Citește și