Închide meniul

Marius Şumudică, noul antrenor al lui Al Shabab! Prima reacţie a lui „Şumi” despre revenirea în Arabia Saudită: „Este un contract foarte bun!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2022, 22:00

Marius Şumudică, noul antrenor al lui Al Shabab! Prima reacţie a lui „Şumi despre revenirea în Arabia Saudită: „Este un contract foarte bun!

Marius Şumudică râde de CFR Cluj

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică nu a stat departe de antrenorat după despărţirea de Yeni Malatyaspor. Antrenorul de 51 de ani a semnat cu Al Shabab, echipă din Arabia Saudită. „Şumi” revine în Golf după trei ani, perioadă în care a antrenat în Turcia şi România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a mai antrenat-o pe Al-Shabab în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Recent, „Șumi” chiar le-a promis fanilor din Arabia Saudită că se întoarce în Golf.

Marius Şumudică, anunţat oficial la Al Shabab

„Sunt bucuros că am şansa să lucrez alături de cei mai buni preşedinţi. Mâine voi călători, am semnat contractul oficial. Am semnat pe două luni cu opţiune pe încă un an de zile.

Este un contract foarte bun. Vreau să mă calific mai departe în Liga Campionilor Asiei. Echipa e pe locul 4, cu șanse mari de a prinde locul 3, poziție care duce iarăși în Champions League. Doar când spun Ever Banega vă dați seama cu cine merg să lucrez! Oamenii au avut încredere în mine, am avut rezultate foarte bune acolo.

Sunt singurul antrenor care a rezistat un an la acea echipă. Am șansa de a lucra cu unul dintre cei mai buni președinți cu care am colaborat în viața mea, a anunţat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Marius Șumudică le-a promis fanilor lui Al Shabab că se va întoarce

„Șumi” a fost în cărți pentru a prelua banca celor de la Rapid, dar conducerea giuleșteană l-a ales, în schimb, pe Adrian Mutu. Antrenorul de 51 de ani nu stă însă mult timp departe de fotbal. Acesta le-a promis fanilor lui Al Shabab, fosta sa echipă, că se va întoarce.

„Un jurnalist din Arabia Saudită m-a sunat în această dimineață să mă întrebe dacă m-aș întoarce să lucrez acolo. Voi lăsa doar acest videoclip aici în loc de un răspuns…

Reclamă 4 / 0/3

PS: Și un scurt mesaj către fanii lui Al Shabab care îmi scriu pe Twitter: într-o zi, mă voi întoarce acasă…”, a scris Marius Șumudică, pe Twitter.

Marius Şumudică regretă că nu a semnat cu FCSB

Marius Şumudică a avut un dialog uluitor cu Gigi Becali, după ce Adrian Mutu a fost numit antrenor la Rapid. Antrenorul de 51 de ani l-a sunat pe patronul FCSB chiar la ieşirea din biserică şi i-a transmis că regretă faptul că nu a acceptat oferta roş-albaştrilor.

Marius Şumudică regretă că nu a acceptat oferta FCSB. Antrenorul a refuzat oferta roş-albaştrilor din cauza trecutului rapidist. La luni bune de la acel moment, „Şumi” a vrut să revină acasă, în Giuleşti. Adrian Mutu a fost preferat în locul său de conducerea Rapidului.

„Nu mă interesează cine nu m-a vrut la Rapid. M-am dus la biserică, m-am spovedit. Când am ieşit din biserică, primul telefon i l-am dat lui Gigi Becali. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul!”. Am greşit şi consider asta. Îmi acceptase tot Gigi. Aveam şi staff-ul meu.

Profesional, eu am greşit. Dacă mergeam la Steaua sau FCSB mă băteam la titlu cu şanse reale. Nu ştiu ce se întâmpla după. Că făcea trei schimbări la pauză, că făcea două… îi antrena Şumudică. Nu zic că sunt mai deştept ca Petrea, ca Iordănescu!”, a dezvăluit Mariu Şumudică, potrivit prosport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și