Închide meniul

Marius Şumudică a fost prezentat oficial de Al Shabab! Prima imagine cu antrenorul român şi staff-ul său

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 11:50

Marius Şumudică a fost prezentat oficial de Al Shabab! Prima imagine cu antrenorul român şi staff-ul său

Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Al Shabab

Facebook Al Shabab

Marius Şumudică a fost prezentat oficial de Al Shabab. Arabii au postat pe reţelele de socializare primele imagini cu antrenorul român şi staff-ul său. Al Shabab, care s-a despărţit în urmă cu puţin timp de tehnicianul Pericles Chamusca, a anunţat revenirea lui Şumudică distribuind mesajul antrenorului român, cu menţiunea: “Bine ai revenit, Mr. Şumudică”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost prezentat oficial de Al Shabab

Marius Şumudică, extaziat după ce a semnat cu Al Shabab

Marius Şumudică este noul antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

„Sunt bucuros că am şansa să lucrez alături de cei mai buni preşedinţi. Mâine voi călători, am semnat contractul oficial. Am semnat pe două luni cu opţiune pe încă un an de zile.

Este un contract foarte bun. Vreau să mă calific mai departe în Liga Campionilor Asiei. Echipa e pe locul 4, cu șanse mari de a prinde locul 3, poziție care duce iarăși în Champions League. Doar când spun Ever Banega vă dați seama cu cine merg să lucrez! Oamenii au avut încredere în mine, am avut rezultate foarte bune acolo.

Reclamă

Sunt singurul antrenor care a rezistat un an la acea echipă. Am șansa de a lucra cu unul dintre cei mai buni președinți cu care am colaborat în viața mea, a anunţat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și