Închide meniul

Ce suspendare a primit George Neagu, preparatorul fizic al celor de la FC Argeş, care l-a lovit pe Florin Tănase

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 14:18

Reclamă
Ce suspendare a primit George Neagu, preparatorul fizic al celor de la FC Argeş, care l-a lovit pe Florin Tănase

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Florin Tănase, după ce a marcat un gol / SportPictures via Hepta

George Neagu, preparatorul fizic al celor de la FC Argeş, care l-a lovit pe Florin Tănase a fost supendat o lună de Comisia de Disciplină din cadrul FRF şi a primit o amendă de 6.800 de lei. Incidentul a avut loc la finalul partidei de la Piteşti, câştigată de FCSB cu scorul de 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Neagu, preparatorul fizic de la FC Argeş, suspendat o lună după ce l-a lovit pe Tănase

Preparatorul fizic al celor de la FC Argeş a avut un conflict cu Florin Tănase, în drumul spre vestiare. Conform căpitanului FCSB, acesta a fost lovit de oficialul piteştenilor.  De asemenea, Ionuţ Şerban, jucător ce a fost eliminat, a fost suspendat 3 etape şi a primit o amendă de 5.000 de lei.

Preparatorul fizic al lui FC Argeş care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş la finalul victoriei din Trivale, scor 3-2. La scurt timp după incident, noi detalii au ieşit la iveală despre oficialul „vulturilor”.

Căpitanul celor de la FCSB a decis să nu depună plângere penală după scandalul din Trivale, după a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş.

Preparatorul fizic, pe numele său George Neagu, este membru DDB, programul prin care dinamoviştii fac tot posibilul să îşi salveze echipa, dar şi un suporter înfocat al „câinilor”.

Reclamă

„Sunt bine, dar nu vreau să comentez, și să inflamez și mai mult spiritele. Te rog să mă înțelegi, nu vreau să comentez. Cu tot respectul”, a transmis acesta, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și