Închide meniul

Ce suspendare a primit George Neagu, preparatorul fizic al celor de la FC Argeş, care l-a lovit pe Florin Tănase

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 14:18

Reclamă
Ce suspendare a primit George Neagu, preparatorul fizic al celor de la FC Argeş, care l-a lovit pe Florin Tănase

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Florin Tănase, după ce a marcat un gol / SportPictures via Hepta

George Neagu, preparatorul fizic al celor de la FC Argeş, care l-a lovit pe Florin Tănase a fost supendat o lună de Comisia de Disciplină din cadrul FRF şi a primit o amendă de 6.800 de lei. Incidentul a avut loc la finalul partidei de la Piteşti, câştigată de FCSB cu scorul de 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Neagu, preparatorul fizic de la FC Argeş, suspendat o lună după ce l-a lovit pe Tănase

Preparatorul fizic al celor de la FC Argeş a avut un conflict cu Florin Tănase, în drumul spre vestiare. Conform căpitanului FCSB, acesta a fost lovit de oficialul piteştenilor.  De asemenea, Ionuţ Şerban, jucător ce a fost eliminat, a fost suspendat 3 etape şi a primit o amendă de 5.000 de lei.

Preparatorul fizic al lui FC Argeş care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş la finalul victoriei din Trivale, scor 3-2. La scurt timp după incident, noi detalii au ieşit la iveală despre oficialul „vulturilor”.

Căpitanul celor de la FCSB a decis să nu depună plângere penală după scandalul din Trivale, după a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş.

Preparatorul fizic, pe numele său George Neagu, este membru DDB, programul prin care dinamoviştii fac tot posibilul să îşi salveze echipa, dar şi un suporter înfocat al „câinilor”.

Reclamă

„Sunt bine, dar nu vreau să comentez, și să inflamez și mai mult spiritele. Te rog să mă înțelegi, nu vreau să comentez. Cu tot respectul”, a transmis acesta, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 0-0. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul Vezi toate știrile
Citește și