Închide meniul

România – Grecia | Moment halucinant în Ghencea! Arbitrii s-au jucat de-a VAR-ul. Gol al grecilor, anulat după un minut și jumătate + Gafă de proporții a lui Adrian Rus

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 21:00

Reclamă
România – Grecia | Moment halucinant în Ghencea! Arbitrii s-au jucat de-a VAR-ul. Gol al grecilor, anulat după un minut și jumătate + Gafă de proporții a lui Adrian Rus

România - Grecia. Edi Iordănesu, debut pe banca naționalei

Captură Pro X

România – Grecia LIVE TEXT. Edi Iordănescu debutează pe banca României în meciul amical cu Grecia, care se joacă în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Începutul partidei din Ghencea a fost halucinant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a încasat gol cu câlcâiul de la Grecia în minutul 22. La o centrare venită din partea stângă, Georgios Giakoumakis a reluat cu călcâiul în plasa porții lui Niță.

România – Grecia | Moment halucinant în Ghencea

Grecii s-au bucurat după gol, iar jucătorii lui Edi Iordănescu s-au grăbit să ducă balonul la jumătatea terenului ca să reia jocul. Timp de un minut și jumătate, tot stadionul a crezut că Grecia a deschis scorul.

Brusc, arbitrii partidei s-au răzgândit și, deși nu există sistem VAR la arena din Ghencea, au anulat golul lui Giakoumakis.

Înainte de golul anulat al lui Giakoumakis, Adrian Rus a fost aproape de autogol. Fundașul cu origini maghiare a respins nefericit spre propria poartă, dar Florin Niță a avut un reflex senzațional.

Reclamă
Sursa: captură Pro X

Cine arbitrează România – Grecia

România – Grecia e condus la centru de spaniolul Ricardo de Burgos Bengoechea. Acesta e ajutat de conaţionalii săi spanioli, Juan Carlos Yuste Jimenez şi Iker de Francisco Grijalba, informează frf.ro.

În vârstă de 35 de ani, Bengoechea este originar din Bilbao, profesează şi ca tehnician dentar şi a devenit arbitru FIFA în 2018. A început cariera în arbitraj la nivel de La Liga din 2015, după patru ani de exeperienţă în Segunda Division.

În acest sezon de campionat în Spania, Bengoechea a arbitrat recent, pe 13 martie, Barcelona – Osasuna 4-0, printre alte multe partide, precum şi meciuri din Cupa Spaniei, preliminariile Ligii Campionilor şi ale Conference League.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și