Închide meniul

Cine arbitrează România – Grecia, primul meci din mandatul de selecţioner al lui Edi Iordănescu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2022, 16:50

Cine arbitrează România – Grecia, primul meci din mandatul de selecţioner al lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu este selecționerul naționalei României

Edi Iordănescu, în cadrul unui interviu la AS.ro LIVE / as.ro

FRF a anunţat cine arbitrează România – Grecia, primul meci din mandatul de selecţioner al lui Edi Iordănescu. Meciul amical al României cu Grecia, care va avea loc vineri, pe „Stadionul Steaua”, de la ora 20:15, şi va fi în format live text pe pe www.AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu va debuta ca selecţioner al României pe stadionul unde tatăl său a scris istorie. România – Grecia se va disputa pe noul stadion din Ghencea, considerat de multă lume cel mai frumos din România.

Cine arbitrează România – Grecia, meciul de debut al lui Edi Iordănescu

România – Grecia va fi condus la centru de Ricardo de Burgos Bengoechea. Acesta va fi ajutat de conaţionalii săi spanioli, Juan Carlos Yuste Jimenez şi Iker de Francisco Grijalba, informează frf.ro.

În vârstă de 35 de ani, Bengoechea este originar din Bilbao, profesează şi ca tehnician dentar şi a devenit arbitru FIFA în 2018. A început cariera în arbitraj la nivel de La Liga din 2015, după patru ani de exeperienţă în Segunda Division.

În acest sezon de campionat în Spania, Bengoechea a arbitrat recent, pe 13 martie, Barcelona – Osasuna 4-0, printre alte multe partide, precum şi meciuri din Cupa Spaniei, preliminariile Ligii Campionilor şi ale Conference League.

Reclamă

Are, în 14 meciuri de la La Liga oficiate din sezonul actual, 60 de cartonaşe galbene acordate medie de 4,29 / meci, una dintre cele mai reduse din campionat. A acordat şi două cartonaşe roşii. Nu are contacte în cariera sa internaţională de până acum cu reprezentative ale României, fiind delegat doar, din postura de al patrulea oficial, la meciul Viktoria Plzen – FCSB 1-4 din preliminariile Ligii Campionilor, în 2017.

Edi Iordănescu, oprit pe stradă de un bătrân înaintea debutului la naţională

Edi Iordănescu a primit un mesaj fabulos de la un bătrân, care l-a oprit pe stradă. Edi Iordănescu va debuta ca selecţioner în amicalul cu Grecia, ce se va disputa pe 25 martie, de la 20:15, pe stadionul Steaua. Peste 4 zile, România va juca un amical şi în Israel.

Hai să încep cu mesajul pe care eu l-am primit, chiar recent. Pe stradă fiind, pe trecerea de pietoni, un om mai în vârstă, un domn pensionar, probabil, m-a oprit şi-a spus: <Domnul Iordănescu, vă rog, transmiteţi-le să lupte. Atât!> Şi cred că sunt cuvinte profunde, dar adevărate. Este ceea ce voi încerca să fac, asta mi-am propus de la început, ca să construim o mentalitate care să arate suporterilor că ştim ce vrem, că dăm totul pe teren pentru obiectiv, iar ei să vină aproape de noi, pentru că împreuncă cu siguranţă avem alte şanse„, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul naționalei României pentru meciurile cu Grecia și Israel

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horaţiu Moldovan (Rapid, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0);

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora(CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 9/1), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase(FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și