Închide meniul

România – Grecia | Octavian Popescu a debutat la echipa națională! De ce a fost huiduit în Ghencea, după ce a fost trimis pe teren de Edi Iordănescu

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 21:50

Reclamă
România – Grecia | Octavian Popescu a debutat la echipa națională! De ce a fost huiduit în Ghencea, după ce a fost trimis pe teren de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu l-a debutat pe Octavian Popescu în România - Grecia 0-1

Profimedia

România – Grecia LIVE TEXT. Edi Iordănescu debutează pe banca României în meciul amical cu Grecia, care se joacă în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Noul selecționer i-a oferit debutul la echipa națională „perlei” Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost introdus de Edi Iordănescu în minutul 62, în locul lui Alex Mitriță. Puștiul de 19 ani are parte de debutul la națională chiar la prima acțiune la care a fost convocat.

România – Grecia | Octavian Popescu a debutat la echipa națională!

Octavian Popescu, star la FCSB în acest sezon, a fost huiduit de fanii rivalei CSA Steaua prezenți în Ghencea. Peluza Sud a reacționat vehement la fiecare atingere de balon a puștiului de 19 ani.

Edi Iordănescu a transmis înaintea partidei că are de gând să îi ofere mai multe minute în teren lui Octavian Popescu. Puștiul de la FCSB a declarase că se așteaptă să joace 5-10 minute.

”Eu mă gândeam la mai mult pentru el, dacă se gândea doar la 10 minute… poate mai reducem din el. Eu îl ştiu, are un progres fantastic, ştiu ce progres are. Mai sunt şi alţii, dar trebuie să aibă continuitate. La fel cum e şi cazul lui Drăguşin. Încercăm să îi pregătim pe jucători, să capete experienţă, să se familiarizaze”, a transmis Edi Iordănescu la conferința de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Șapte goluri și trei assist-uri a reușit Octavian Popescu în acest sezon al Ligii 1 pentru FCSB.

Octavian Popescu: ”Sper să joc 5-10 minute la echipa națională!”

Octavian Popescu a vorbit despre convocarea și i-a făcut o promisiune selecţionerului înaintea meciului.

„Vă mulţumesc frumos! Sunt foarte fericit că am câştigat şi sunt fericit că a venit şi convocarea. Sper să joc bine şi acolo. Mă aşteptam să fiu convocat, dar nu aşa repede. A fost un meci tare pentru că a fost un stadion plin. Este bine că nu ne dăm bătuţi. Multe victorii au venit la final.

Reclamă

Trebuie să ne pregătim cât mai bine şi să fim în spatele CFR-ului. Toată lumea m-a felicitat şi îi mulţumesc domnului selecţioner. Ar fi important să intru să joc 5-10 minute. O să încerc un şut, sigur. A fost premiul meritat după ce am jucat, am fost ok!”, a declarat Octavian Popescu la finalul meciului.

România – Grecia LIVE TEXT | Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

România – Grecia e LIVE TEXT pe www.as.ro, vineri seară, de la ora 20.15.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și