Închide meniul

Mihai Stoica, savuros după ce rivalii de la Rapid şi-au inaugurat noul stadion: „Să exerseze şi înjurăturile!” Managerul general de la FCSB, dezamăgit că nu a fost invitat la evenimentul de cinci stele din Giuleşti

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 23:21

Reclamă
Mihai Stoica, savuros după ce rivalii de la Rapid şi-au inaugurat noul stadion: „Să exerseze şi înjurăturile! Managerul general de la FCSB, dezamăgit că nu a fost invitat la evenimentul de cinci stele din Giuleşti

Mihai Stoica l-a criticat pe Malcom Edjouma, după FCSB - Universitatea Craiova 0-2

Profimedia

Mihai Stoica a comentat în stilul caracteristic inaugurarea noului stadion al Rapidului. Managerul general de la FCSB a fost dezamăgit că rivalii din Capitală nu l-au invitat la evenimentul de cinci stele din Giuleşti. Oficialul roş-albaştrilor a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebat despre suporterii giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a amuzat după ce Rapid nu l-a invitat la inaugurarea stadionului din Giuleşti, evenimentul zilei în fotbalul românesc.

Mihai Stoica, declaraţie savuroasă după inaugurarea stadionului Rapid

Managerul general al lui FCSB a oferit o declaraţie savuroasă când a vorbit despre galeria giuleştenilor, care „l-a luat la ţintă” în timpul meciurilor din sezonul regulat.

”Sunt dezamăgit de un singur lucru, că n-am fost invitat la inaugurarea stadionului Giuleşti. Sunt dezamăgit că în mod normal trebuie să exerseze şi înjurăturile, aşa, pe cine să exerseze?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

FCSB şi Rapid şi-au împărţit victoriile în prima parte a sezonului. Giuleştenii au câştigat confruntarea tur, scor 1-0, iar roş-albaştrii şi-au luat revanşa în retur, când s-au impus cu 3-1.

Reclamă

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului: „Avem public de Champions League! O să fie infern aici!”

Victor Angelescu a fost în culmea fericirii la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Patronul giuleştenilor a avertizat rivalele care vor veni să joace pe arena de 39 de milioane de euro. „Bijuteria” din Giuleşti are o capacitate de 14.050 de spectatori.

Victor Angelescu a avertizat rivalele Rapidului care vor juca pe noul stadion din Giuleşti. Patronul giuleştenilor promite o atmosferă superă la meciurile jucate pe teren propriu. Confruntarea cu FC Botoşani, din play-out, va fi primul meci de pe noua arenă.

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și