Închide meniul

Mihai Stoica, savuros după ce rivalii de la Rapid şi-au inaugurat noul stadion: „Să exerseze şi înjurăturile!” Managerul general de la FCSB, dezamăgit că nu a fost invitat la evenimentul de cinci stele din Giuleşti

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 23:21

Mihai Stoica, savuros după ce rivalii de la Rapid şi-au inaugurat noul stadion: „Să exerseze şi înjurăturile! Managerul general de la FCSB, dezamăgit că nu a fost invitat la evenimentul de cinci stele din Giuleşti

Mihai Stoica l-a criticat pe Malcom Edjouma, după FCSB - Universitatea Craiova 0-2

Profimedia

Mihai Stoica a comentat în stilul caracteristic inaugurarea noului stadion al Rapidului. Managerul general de la FCSB a fost dezamăgit că rivalii din Capitală nu l-au invitat la evenimentul de cinci stele din Giuleşti. Oficialul roş-albaştrilor a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebat despre suporterii giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a amuzat după ce Rapid nu l-a invitat la inaugurarea stadionului din Giuleşti, evenimentul zilei în fotbalul românesc.

Mihai Stoica, declaraţie savuroasă după inaugurarea stadionului Rapid

Managerul general al lui FCSB a oferit o declaraţie savuroasă când a vorbit despre galeria giuleştenilor, care „l-a luat la ţintă” în timpul meciurilor din sezonul regulat.

”Sunt dezamăgit de un singur lucru, că n-am fost invitat la inaugurarea stadionului Giuleşti. Sunt dezamăgit că în mod normal trebuie să exerseze şi înjurăturile, aşa, pe cine să exerseze?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

FCSB şi Rapid şi-au împărţit victoriile în prima parte a sezonului. Giuleştenii au câştigat confruntarea tur, scor 1-0, iar roş-albaştrii şi-au luat revanşa în retur, când s-au impus cu 3-1.

Reclamă

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului: „Avem public de Champions League! O să fie infern aici!”

Victor Angelescu a fost în culmea fericirii la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Patronul giuleştenilor a avertizat rivalele care vor veni să joace pe arena de 39 de milioane de euro. „Bijuteria” din Giuleşti are o capacitate de 14.050 de spectatori.

Victor Angelescu a avertizat rivalele Rapidului care vor juca pe noul stadion din Giuleşti. Patronul giuleştenilor promite o atmosferă superă la meciurile jucate pe teren propriu. Confruntarea cu FC Botoşani, din play-out, va fi primul meci de pe noua arenă.

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și