Închide meniul

Mick Schumacher, prima reacție după accidentul din Arabia Saudită! Decizia luată de cei de la Haas

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2022, 10:15

Reclamă
Mick Schumacher, prima reacție după accidentul din Arabia Saudită! Decizia luată de cei de la Haas

Veste cutremurătoare anunțată la ora 01:00 noaptea de Vitali Klitschko! ”L-au împușcat mortal”

Profimedia Images

Mick Schumacher a fost externat după accidentul suferit în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a Campioantului Mondial de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotului de 23 de ani nu i s-au descoperit nicun fel de răni, astfel că el a revenit la hotel, după ieşirea din spital. „Vreau doar să vă spun că sunt OK. Vă mulţumesc pentru mesajele amabile. Maşina s-a simţit grozav, ne vom întoarce mai puternici”, a scris Schumacher pe reţelele de socializare.

Mick Schumacher nu participă la Marele Premiu al Arabiei Saudite

Cu toate acestea, Mick nu va putea evolua în cursa programată duminică, de la ora 20.00.

În repriza a doua a calificărilor de sâmbătă, care au avut loc pe circuitul de la Jeddah, în momentul în care rula cu peste 270 de kilometri pe oră, Schumacher jr. a pierdut controlul monopostului său la ieşirea din virajul 12, maşina s-a răsucit şi a lovit violent, cu partea laterală, parapetul de protecţie.

Fiul legendarului Michael Schumacher a fost scos cu ceva greutate din epava monopostului, a fost transportat la centrul medical al circuitului, apoi, pentru investigaţii amănunţite, la spital.

Reclamă

Guenther Steiner: ”Lăsându-l pe Mick să concureze mâine, am putea compromite efortul nostru pentru Melbourne”

Directorul echipei Haas, Guenther Steiner, a spus că „există prea multe necunoscute despre cum se va simţi dimineaţa” pilotul pentru a risca să-l trimită în cursă.

„Nu este nimic de câştigat. Maşina, evident, este în stare care este. Lăsându-l să concureze mâine, am putea compromite efortul nostru pentru Melbourne (n.r. – a treia etapă). Aşa că nu are rost să facem ceva mâine când oricum trebuie să plecăm de pe linia boxelor. În acest moment suntem într-o poziţie în care putem obţine puncte şi cred că avem o şansă mai mare dacă ne concentrăm şi ne regrupăm pentru Melbourne”, a adăugat Steiner.

Astfel, în cursa de la Jeddah va lua startul pentru Haas numai danezul Kevin Magnussen, locul 10 pe grilă.

Reclamă 4 / 0/3

Schumacher, mesaj emoţionant în ziua în care tatăl său a împlinit 53 de ani

Mick Schumacher a avut o reacţie emoţionantă, pe reţelele sociale, în ziua în care tatăl său, Michael Schumacher, a împlinit 53 de ani. A ţinut să-i ureze „La mulţi ani!” şi să îi mulţumească pentru ajutorul pe care i l-a oferit în cariera de pilot.

Tânărul de 23 de ani a postat o imagine emoţionantă, din momentul în care era ţinut în braţe de septuplul campion mondial la Formula 1. Mick îi calcă pe urme şi concurează în Marele Circ.

„La mulți ani, tata! Aceste zile au fost foarte importante pentru mine, m-au făcut să îmi crească pasiunea pentru sporturile cu motor.

Sunt recunoscător pentru toate experiențele pe care mi le-ai oferit și sunt nerăbdător să trăim unele noi în viitor„, a transmis Mick Schumacher pe contul său de Instagram.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și