Închide meniul
VIDEO

Mick Schumacher, accident teribil la Marele Premiu al Arabiei Saudite! Maşina i s-a făcut praf la 270 km/h. Fiul lui Michael Schumacher, luat cu ambulanţa de pe pistă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2022, 20:33 / Actualizat: 26 martie 2022, 23:22

Mick Schumacher, accident teribil la Marele Premiu al Arabiei Saudite! Maşina i s-a făcut praf la 270 km/h. Fiul lui Michael Schumacher, luat cu ambulanţa de pe pistă

Mick Schumacher, accident teribil la Marele Premiu al Arabiei Saudite

Profimedia Images

Mick Schumacher a suferit un accident grav în timpul calificărilor Marelui Premiu al Arabiei Saudite, pe circuitul de la Jeddah, monopostul său fiind distrus după un impact cu parapetele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentul a avut loc în timpul segmentulu 2 al calificărilor, iar calificările s-au întrerupt mai multe minute. Pilotul a fost transportat la centrul medical.

Mick Schumacher, accident teribil, la Marele Premiu al Arabiei Saudite

“Am auzit că Mick este conştient, a ieşit din maşină şi este în drum către centrul medical”, a precizat echipa Haas. Schumacher ar fi avut o viteză de aproximativ 270 km / h.

Monopostul lui Mick Schumacher a fost scos cu macaraua de pe pistă, în timp ce fiul lui Michael Schumacher a fost luat cu o ambulanţă şi dus la spital, pentru primele investigaţii.

Reclamă

Schumacher, mesaj emoţionant în ziua în care Michael Schumacher a împlinit 53 de ani

Mick Schumacher a avut o reacţie emoţionantă, pe reţelele sociale, în ziua în care tatăl său, Michael Schumacher, a împlinit 53 de ani. A ţinut să-i ureze „La mulţi ani!” şi să îi mulţumească pentru ajutorul pe care i l-a oferit în cariera de pilot.

Tânărul de 23 de ani a postat o imagine emoţionantă, din momentul în care era ţinut în braţe de septuplul campion mondial la Formula 1. Mick îi calcă pe urme şi concurează în Marele Circ.

Reclamă 4 / 0/3

„La mulți ani, tata! Aceste zile au fost foarte importante pentru mine, m-au făcut să îmi crească pasiunea pentru sporturile cu motor.

Sunt recunoscător pentru toate experiențele pe care mi le-ai oferit și sunt nerăbdător să trăim unele noi în viitor„, a transmis Mick Schumacher pe contul său de Instagram.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și