Închide meniul

Mick Schumacher, prima reacție după accidentul din Arabia Saudită! Decizia luată de cei de la Haas

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2022, 10:15

Mick Schumacher, prima reacție după accidentul din Arabia Saudită! Decizia luată de cei de la Haas

Veste cutremurătoare anunțată la ora 01:00 noaptea de Vitali Klitschko! ”L-au împușcat mortal”

Profimedia Images

Mick Schumacher a fost externat după accidentul suferit în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a Campioantului Mondial de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotului de 23 de ani nu i s-au descoperit nicun fel de răni, astfel că el a revenit la hotel, după ieşirea din spital. „Vreau doar să vă spun că sunt OK. Vă mulţumesc pentru mesajele amabile. Maşina s-a simţit grozav, ne vom întoarce mai puternici”, a scris Schumacher pe reţelele de socializare.

Mick Schumacher nu participă la Marele Premiu al Arabiei Saudite

Cu toate acestea, Mick nu va putea evolua în cursa programată duminică, de la ora 20.00.

În repriza a doua a calificărilor de sâmbătă, care au avut loc pe circuitul de la Jeddah, în momentul în care rula cu peste 270 de kilometri pe oră, Schumacher jr. a pierdut controlul monopostului său la ieşirea din virajul 12, maşina s-a răsucit şi a lovit violent, cu partea laterală, parapetul de protecţie.

Fiul legendarului Michael Schumacher a fost scos cu ceva greutate din epava monopostului, a fost transportat la centrul medical al circuitului, apoi, pentru investigaţii amănunţite, la spital.

Reclamă

Guenther Steiner: ”Lăsându-l pe Mick să concureze mâine, am putea compromite efortul nostru pentru Melbourne”

Directorul echipei Haas, Guenther Steiner, a spus că „există prea multe necunoscute despre cum se va simţi dimineaţa” pilotul pentru a risca să-l trimită în cursă.

„Nu este nimic de câştigat. Maşina, evident, este în stare care este. Lăsându-l să concureze mâine, am putea compromite efortul nostru pentru Melbourne (n.r. – a treia etapă). Aşa că nu are rost să facem ceva mâine când oricum trebuie să plecăm de pe linia boxelor. În acest moment suntem într-o poziţie în care putem obţine puncte şi cred că avem o şansă mai mare dacă ne concentrăm şi ne regrupăm pentru Melbourne”, a adăugat Steiner.

Astfel, în cursa de la Jeddah va lua startul pentru Haas numai danezul Kevin Magnussen, locul 10 pe grilă.

Reclamă 4 / 0/3

Schumacher, mesaj emoţionant în ziua în care tatăl său a împlinit 53 de ani

Mick Schumacher a avut o reacţie emoţionantă, pe reţelele sociale, în ziua în care tatăl său, Michael Schumacher, a împlinit 53 de ani. A ţinut să-i ureze „La mulţi ani!” şi să îi mulţumească pentru ajutorul pe care i l-a oferit în cariera de pilot.

Tânărul de 23 de ani a postat o imagine emoţionantă, din momentul în care era ţinut în braţe de septuplul campion mondial la Formula 1. Mick îi calcă pe urme şi concurează în Marele Circ.

„La mulți ani, tata! Aceste zile au fost foarte importante pentru mine, m-au făcut să îmi crească pasiunea pentru sporturile cu motor.

Sunt recunoscător pentru toate experiențele pe care mi le-ai oferit și sunt nerăbdător să trăim unele noi în viitor„, a transmis Mick Schumacher pe contul său de Instagram.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Recomandări
  • Mick Schumacher a suferit un accident teribil
  • Fiul septuplului campion mondial nu va participa la Marele Premiu al Arabiei Saudite

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și