Închide meniul

Ioan Andone ştie cum poate da lovitura FCSB pe final de sezon: „Se complică lucrurile pentru CFR Cluj!” Ce spune „Fălcosul” despre lupta la titlu în Liga 1

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 23:15

Reclamă
Ioan Andone ştie cum poate da lovitura FCSB pe final de sezon: „Se complică lucrurile pentru CFR Cluj! Ce spune „Fălcosul despre lupta la titlu în Liga 1

Ioan Andone, atac dur la George Puşcaş

Ioan Andone, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

Ioan Andone a analizat lupta la titlu din Liga 1 dintre FCSB și CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt la cinci puncte în spatele campioanei României, iar „Fălcosul” crede că echipa lui Toni Petrea are șanse ”să spargă gheața” după 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea rundă, FCSB va juca cu Universitatea Craiova, în timp ce CFR Cluj se duelează cu FC Argeș. Ioan Andone este ferm convins că gruparea roş-albastră poate cuceri titlul dacă învinge campioana en-titre în primul meci direct din play-off.

Ioan Andone ştie cum poate da lovitura FCSB pe final de sezon

„Nu cred că CFR poate pierde titlul, dar dacă îi bate Steaua (n.r. FCSB) în meciul direct… să câştige primul meci împotriva CFR-ului şi se complică lucrurile. Dacă prinde Steaua (n.r. FCSB) o zi bună, nu face greşeli prin apărare.

Deac e cel mai bun jucător al CFR-ului, la vârsta lui, decisiv aproape meci de meci. Cred că nu e la naţională din pricina vârstei şi că are soluţii pe postul lui”, a declarat Ioan Andone pentru oragesport.ro.

Marius Șumudică, convins că FCSB poate „să-i sufle” titlul rivalei CFR Cluj

Marius Șumudică crede că FCSB poate să recupereze deficitul de cinci puncte față de CFR Cluj și să câștige titlul la finalul sezonului. „Șumi” i-a felicitat pe Toni Petrea și Gigi Becali după victoria dramatică din ultima rundă, 3-2 cu FC Argeș.

Reclamă

”Se joacă lupta la titlu. Am spus că FCSB are șanse mari să întoarcă acest campionat. Practic, FCSB-ul a ajuns la mâna ei, sunt cinci puncte. Facem așa un calcul. Dacă FCSB câștigă tot, ia campionatul. Are două meciuri cu CFR, le câștigă și trece peste CFR. Au fost inspirați cei de la FCSB, nu știu dacă Petrea sau Gigi Becali, dar cred că Petrea, că nu cred că Gigi Becali făcea schimbarea în ultimul minut (n.r. cu FC Argeș).

Toni a fost inspirat, l-a băgat pe Dumiter, care a adus trei puncte de aur. CFR e o echipă pragmatică, ce are un fond mare de jucători. Poate să ruleze, are foarte multe soluții. CFR e mult mai bine acoperită decât FCSB, dar cred că FCSB, de la mijloc în sus, este peste CFR Cluj”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și