Închide meniul

Ioan Andone ştie cum poate da lovitura FCSB pe final de sezon: „Se complică lucrurile pentru CFR Cluj!” Ce spune „Fălcosul” despre lupta la titlu în Liga 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 23:15

Ioan Andone ştie cum poate da lovitura FCSB pe final de sezon: „Se complică lucrurile pentru CFR Cluj! Ce spune „Fălcosul despre lupta la titlu în Liga 1

Ioan Andone, atac dur la George Puşcaş

Ioan Andone, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

Ioan Andone a analizat lupta la titlu din Liga 1 dintre FCSB și CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt la cinci puncte în spatele campioanei României, iar „Fălcosul” crede că echipa lui Toni Petrea are șanse ”să spargă gheața” după 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea rundă, FCSB va juca cu Universitatea Craiova, în timp ce CFR Cluj se duelează cu FC Argeș. Ioan Andone este ferm convins că gruparea roş-albastră poate cuceri titlul dacă învinge campioana en-titre în primul meci direct din play-off.

Ioan Andone ştie cum poate da lovitura FCSB pe final de sezon

„Nu cred că CFR poate pierde titlul, dar dacă îi bate Steaua (n.r. FCSB) în meciul direct… să câştige primul meci împotriva CFR-ului şi se complică lucrurile. Dacă prinde Steaua (n.r. FCSB) o zi bună, nu face greşeli prin apărare.

Deac e cel mai bun jucător al CFR-ului, la vârsta lui, decisiv aproape meci de meci. Cred că nu e la naţională din pricina vârstei şi că are soluţii pe postul lui”, a declarat Ioan Andone pentru oragesport.ro.

Marius Șumudică, convins că FCSB poate „să-i sufle” titlul rivalei CFR Cluj

Marius Șumudică crede că FCSB poate să recupereze deficitul de cinci puncte față de CFR Cluj și să câștige titlul la finalul sezonului. „Șumi” i-a felicitat pe Toni Petrea și Gigi Becali după victoria dramatică din ultima rundă, 3-2 cu FC Argeș.

Reclamă

”Se joacă lupta la titlu. Am spus că FCSB are șanse mari să întoarcă acest campionat. Practic, FCSB-ul a ajuns la mâna ei, sunt cinci puncte. Facem așa un calcul. Dacă FCSB câștigă tot, ia campionatul. Are două meciuri cu CFR, le câștigă și trece peste CFR. Au fost inspirați cei de la FCSB, nu știu dacă Petrea sau Gigi Becali, dar cred că Petrea, că nu cred că Gigi Becali făcea schimbarea în ultimul minut (n.r. cu FC Argeș).

Toni a fost inspirat, l-a băgat pe Dumiter, care a adus trei puncte de aur. CFR e o echipă pragmatică, ce are un fond mare de jucători. Poate să ruleze, are foarte multe soluții. CFR e mult mai bine acoperită decât FCSB, dar cred că FCSB, de la mijloc în sus, este peste CFR Cluj”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și