Închide meniul

Jucătorul lui Mircea Lucescu, dorit de granzii Europei! Barcelona, Manchester City și Borussia Dortmund se luptă pentru semnătura lui

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2022, 14:33

Reclamă
Jucătorul lui Mircea Lucescu, dorit de granzii Europei! Barcelona, Manchester City și Borussia Dortmund se luptă pentru semnătura lui

Mircea Lucescu e antrenorul lui Dinamo Kiev

Hepta

Samba Diallo (19 ani), legitimat la Dinamo Kiev U19, e urmărit de marile echipe ale Europei. Barcelona, Borussia Dortmund și Manchester City se luptă pentru semnătura jucătorului lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samba Diallo este unul dintre starurile echipei U19 a celor de la Dinamo Kiev. Jucătorul senegalez, în vârstă de doar 19 ani, a atras interesul mai multor formații de top din Europa.

Jucătorul lui Mircea Lucescu, dorit de granzii Europei

Potrivit sport.ua, Barcelona, ​​Borussia Dortmund, Manchester City și Marseille au pus ochii pe Diallo. Cluburile sunt gata să profite de faptul că jucătorul senegalez vrea să plece de la Dinamo Kiev din cauza războiului din Ucraina.

La fârșitul anului trecut, Samba Diallo și-a prelungit contractul cu campioana Ucrainei până în 2026. El a ajuns la formația lui Mircea Lucescu în vara lui 2021 Darou Salam de Dakar, din Senegal.

Dialo a bifat șapte apariții în actuala ediție de UEFA Youth League pentru Dinamo Kiev, reușind să înscrie două goluri.

Reclamă

200.000 de euro e cota din prezent a lui Samba Diallo, potrivit transfermarkt.com. Până acum, el a prins două selecții la naționala U20 a Senegalului.

Jucătorii de la Dinamo Kiev U19, cazați la baza FCSB

Echipa U19 a celor de la Dinamo Kiev a ajuns, joi, la baza din Berceni a FCSB, acolo unde este cazată şi unde se va pregăti. Gigi Becali a anunţat că echipa ucraineană va avea la dispoziţie toate condiţiile.

Echipa de tineret a ajuns şi se antrenează la noi la bază. Le-am pus la dispoziţie toate condiţiile. Jucătorii ăia trei nu mai vin. Ei stau departe, stau în Pipera şi o să meargă să se antreneze la Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a mai fost la noi la bază. Doar sala de sport şi biserica nu le-a văzut. El a văzut multe baze sportive pe unde a antrenat dar i-a plăcut mult”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 din optimile de finală ale UEFA Youth League a fost iniţial programat la 1/2 martie, dar a fost amânat după ce Rusia a invadat Ucraina.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și