Închide meniul

Gigi Becali, gest uriaş pentru Dinamo Kiev, după ce Rusia a atacat aproape o lună Ucraina. Ce a făcut patronul FCSB

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2022, 15:52

Gigi Becali, gest uriaş pentru Dinamo Kiev, după ce Rusia a atacat aproape o lună Ucraina. Ce a făcut patronul FCSB

Gigi Becali, luat peste picior

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut încă un gest uriaş pentru a ajuta Ucraina, după invazia lui armatei lui Vladimir Putin. Patronul de la FCSB le-a pus la dispoziţie celor de la Dinamo Kiev baza din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Digisport.ro susţine că Becali a vorbit cu Mircea Lucescu şi agentul Arcadie Zaporojanu, prin care i-a anunţat pe cei de la Dinamo Kiev că echipa U19 a ucrainenilor se poate pregăti în Berceni pentru duelul din optimile de finală Youth League, cu Sporting Lisabona.

Gigi Becali a făcut încă un gest uriaş pentru a ajuta Ucraina

Pentru meciul de pe 6 aprilie, Gigi Becali le pune la dispoziţie campionilor Ucrainei toate condiţiile necesare pentru antrenamente, masă şi, evident, cazare. Echipa va ajunge în curând în Bucureşti.

Reclamă

Totuşi, drumul ucrainenilor va fi unul extrem de lung. Ei vor veni pe ruta Ucraina – Polonia – Slovenia – Ungaria – România şi vor ajunge în ţara noastră după cel puţin 17 ore de mers cu autocarul, de la Lvov.

Becali ajută refugiaţi ucraineni, la baza din Berceni

La începutul lunii martie, Gigi Becali a anunţat că va oferi baza din Berceni unde se antrenează FCSB familiilor de ucraieni ajunse în Capitală, după ce au fugit din calea războiului.

Reclamă

Becali poate găzdui între 400 şi 500 de oameni la baza din Berceni şi le-a asigurat toate condiţiile celor care reuşesc să treacă graniţa în România.

„Pot încăpea 400 de oameni. Am luat și saltele separat. Pe lângă două paturi, am pus și saltea. Au căldură, duș în cameră, toate condițiile. Avem bucătărie, le facem mâncare. Toate condițiile pentru 400-500 de oameni. E posibil ca azi să vină ceva„, a declarat Gigi Becali.

Și ultrașii FCSB au sărit în ajutorul refugiaților

Tot atunci, şi ultraşii echipei lui Gigi Becali s-au implicat şi au strâns ajutoare. Fanii și conducătorii de la FCSB au sărit în ajutorul refugiaților care vin în România după ce Rusia a invadat Ucraina. MM a făcut echipă cu liderul ultrașilor din Peluza Nord, Gheorghe Mustață. Amândoi au fost în apropierea Arenei Naționale și au ajutat la descărcarea unor alimente. Șase microbuze au fost încărcate cu alimente și au plecat spre vama din Tulcea.

Reclamă 4 / 0/3

„Baza noastră este deschisă de mâine pentru refugiați. Când băieții vor avea nevoie de ei, vom fi tot timpul lângă ei. Nu vedeți ce trăim? Abia am ieșit din nenorocirea aia (n.r. – Covid-19) și dăm în alta. Până la urmă trebuie să iasă soarele și pe strada noastră.

Nu e nicio surpriză. Românii tot timpul li s-au alăturat celor care au nevoie de ajutor. Avem spațiu suficient. Acum am terminat un cămin care își așteaptă oaspeții. Normal, era făcut pentru noi, dar rămânem în cel vechi. Vor locui în căminul care nu a fost călcat de nimeni.

Important e să se sensibilizeze Putin. Noi nu putem să ajutăm decât prin puținul pe care îl facem. E important să se oprească acum. E posibil ca lucrurile să degenereze. Deocamdată, cerul e plumburiu, dar nu îl survolează nimeni. Speram să rămână tot așa. Nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva„, a declarat Mihai Stoica, după decizia lui Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului