Închide meniul

Jucătorul lui Mircea Lucescu, dorit de granzii Europei! Barcelona, Manchester City și Borussia Dortmund se luptă pentru semnătura lui

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2022, 14:33

Jucătorul lui Mircea Lucescu, dorit de granzii Europei! Barcelona, Manchester City și Borussia Dortmund se luptă pentru semnătura lui

Mircea Lucescu e antrenorul lui Dinamo Kiev

Hepta

Samba Diallo (19 ani), legitimat la Dinamo Kiev U19, e urmărit de marile echipe ale Europei. Barcelona, Borussia Dortmund și Manchester City se luptă pentru semnătura jucătorului lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samba Diallo este unul dintre starurile echipei U19 a celor de la Dinamo Kiev. Jucătorul senegalez, în vârstă de doar 19 ani, a atras interesul mai multor formații de top din Europa.

Jucătorul lui Mircea Lucescu, dorit de granzii Europei

Potrivit sport.ua, Barcelona, ​​Borussia Dortmund, Manchester City și Marseille au pus ochii pe Diallo. Cluburile sunt gata să profite de faptul că jucătorul senegalez vrea să plece de la Dinamo Kiev din cauza războiului din Ucraina.

La fârșitul anului trecut, Samba Diallo și-a prelungit contractul cu campioana Ucrainei până în 2026. El a ajuns la formația lui Mircea Lucescu în vara lui 2021 Darou Salam de Dakar, din Senegal.

Dialo a bifat șapte apariții în actuala ediție de UEFA Youth League pentru Dinamo Kiev, reușind să înscrie două goluri.

Reclamă

200.000 de euro e cota din prezent a lui Samba Diallo, potrivit transfermarkt.com. Până acum, el a prins două selecții la naționala U20 a Senegalului.

Jucătorii de la Dinamo Kiev U19, cazați la baza FCSB

Echipa U19 a celor de la Dinamo Kiev a ajuns, joi, la baza din Berceni a FCSB, acolo unde este cazată şi unde se va pregăti. Gigi Becali a anunţat că echipa ucraineană va avea la dispoziţie toate condiţiile.

Echipa de tineret a ajuns şi se antrenează la noi la bază. Le-am pus la dispoziţie toate condiţiile. Jucătorii ăia trei nu mai vin. Ei stau departe, stau în Pipera şi o să meargă să se antreneze la Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a mai fost la noi la bază. Doar sala de sport şi biserica nu le-a văzut. El a văzut multe baze sportive pe unde a antrenat dar i-a plăcut mult”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 din optimile de finală ale UEFA Youth League a fost iniţial programat la 1/2 martie, dar a fost amânat după ce Rusia a invadat Ucraina.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și