Închide meniul

Israel – România 2-2 | „Ştiu unde am venit şi îmi asum!” Edi Iordănescu, nervos după gafele din defensivă: „Primim gol şi mă supără!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2022, 23:07

Reclamă
Israel – România 2-2 | „Ştiu unde am venit şi îmi asum! Edi Iordănescu, nervos după gafele din defensivă: „Primim gol şi mă supără!

Edi Iordănescu rămâne fără victorie după pimele două meciuri la echipa naţională

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimedia

Israel – România 2-2. Edi Iordănescu a rămas fără victorie după primele două meciuri pe banca naţionalei României. Selecţionerul a a vorbit şi depsre problemele pe care le-a avut în cadrul lotului în prima acţiune a sa ca selecţioner al României. Edi Iordănescu ar fi vrut să câştige partida cu Israel pentru a avea un moral bun pentru Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a cerut unitate în jurul naţionalei României pentru a putea duce echipa la EURO 2024.

Edi Iordănescu, nervos după greşelile din defensiva „tricolorilor”

„Putea să fie o seară semnificativ mai bună. Am avut lucrurile sub control. Am lăsat din mână o victorie care era importantă. A fost o provocare imensă. Nu am vrut să vorbesc mult de ele. Au fost multe nopţi albe. După jocul de la Bucureşti am mai pierdut 6 jucători. Am fost reactivi când era nevoie. A venit pauza, au venit şi problemele medicale. În repriza a doua am pierdut din turaţie.

Am cedat iniţiativa. Primim gol şi asta mă supără. Am schimbat, am încercat să aducem cât se poate, dar am ne-am văzut egalaţi. Ştiu ce consum a fost. Ştiu ce greu a fost să îşi lase colegii bolnavi. Am lăsat jucători închişi în camere. Trebuie să fim mai abili şi îndemânatici. Am avut doi adversari cu calitate. Îmi asum ce spun. Ştiu unde am venit şi îmi asum. Acest grup are nevoie de suport!”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și