Închide meniul

Israel – România 2-2 | „Ştiu unde am venit şi îmi asum!” Edi Iordănescu, nervos după gafele din defensivă: „Primim gol şi mă supără!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2022, 23:07

Israel – România 2-2 | „Ştiu unde am venit şi îmi asum! Edi Iordănescu, nervos după gafele din defensivă: „Primim gol şi mă supără!

Edi Iordănescu rămâne fără victorie după pimele două meciuri la echipa naţională

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimedia

Israel – România 2-2. Edi Iordănescu a rămas fără victorie după primele două meciuri pe banca naţionalei României. Selecţionerul a a vorbit şi depsre problemele pe care le-a avut în cadrul lotului în prima acţiune a sa ca selecţioner al României. Edi Iordănescu ar fi vrut să câştige partida cu Israel pentru a avea un moral bun pentru Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a cerut unitate în jurul naţionalei României pentru a putea duce echipa la EURO 2024.

Edi Iordănescu, nervos după greşelile din defensiva „tricolorilor”

„Putea să fie o seară semnificativ mai bună. Am avut lucrurile sub control. Am lăsat din mână o victorie care era importantă. A fost o provocare imensă. Nu am vrut să vorbesc mult de ele. Au fost multe nopţi albe. După jocul de la Bucureşti am mai pierdut 6 jucători. Am fost reactivi când era nevoie. A venit pauza, au venit şi problemele medicale. În repriza a doua am pierdut din turaţie.

Am cedat iniţiativa. Primim gol şi asta mă supără. Am schimbat, am încercat să aducem cât se poate, dar am ne-am văzut egalaţi. Ştiu ce consum a fost. Ştiu ce greu a fost să îşi lase colegii bolnavi. Am lăsat jucători închişi în camere. Trebuie să fim mai abili şi îndemânatici. Am avut doi adversari cu calitate. Îmi asum ce spun. Ştiu unde am venit şi îmi asum. Acest grup are nevoie de suport!”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și