Închide meniul

Israel – România 2-2 | „Sunt pregătit pentru critici!”. Edi Iordănescu ia în calcul orice scenariu şi a vorbit chiar şi despre plecarea de la echipa naţională: „Sprijiniţi echipa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2022, 23:03

Israel – România 2-2 | „Sunt pregătit pentru critici!. Edi Iordănescu ia în calcul orice scenariu şi a vorbit chiar şi despre plecarea de la echipa naţională: „Sprijiniţi echipa!

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din Liga Naţiunilor

Hepta

Israel – România 2-2. Edi Iordănescu a ratat incredibil şansa de a-şi trece în cont prima victorie pe banca naţionalei tricolore. Reprezentativa noastră a condus cu 2-0 încă din minutul 23, dar a fost egalată după pauză. Dennis Man a fost remarcatul partidei de la Netanya, cu un gol şi o pasă decisivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decarul gazdelor, Dabbur, a răspuns cu o „dublă” de senzaţie, în minutele 57 şi 85. A profitat de greşelile uriaşe făcute de jucătorii României în defensivă. Iordănescu jr. l-a schimbat pe Chiricheş la pauză, în locul său intrând Nedelcearu.

Edi Iordănescu, prima reacţie după Israel – România 2-2

În primul rând să analizăm contextul. E incredibil de greu pentru noi, ştiţi cât de greu ne-a fost. Felicit efortul echipei, am arătat că putem să ne organizăm foarte bine. Dacă eram mai atenţi, era un rezultat care conta pentru moralul nostru. Am avut două adversare extrem de competitive. Să fim foarte obiectivi. A fost o primă repriză foarte bună, am propus o organizare foarte bună şi în care am avut momente de reacţie foarte bune.

În a doua repriză am pierdut din energie, din agresivitate. Prin ce am trecut în aceste zile, ce probleme am avut, mă aşteptam să se întâmple aceste lucruri. În prima repriză am avut ocazie de 3-0, am avut şi în a doua, din păcate plecăm cu un egal şi sper să terminăm aceste momente de naivitate acum şi în iunie să avem alt joc.

Prin ce am trecut, au fost nopţi albe, în fiecare dimineaţă ne trezeam şi primeam veşti proaste. Eu sunt pregătit pentru fiecare critică, ştiu unde am venit. Dacă nu facem front comun în spatele echipei… e un grup care are nevoie să îi fim alături. Să fim mai pozitivi, mai constructivi. Eu sunt pregătit, îmi asum tot. Şi dacă pleacă Iordănescu şi vine altcineva… (Reporter: Vorbiţi deja de plecare după două meciuri) Eu spun că la sfârşitul campaniei se poate întâmpla un lucru nefericit, să mai ratăm o campanie. E nevoie de sprijin. Eu am fost pregătit pentru asta, am debutat şi jucători tineri, care au micşorat semnificativ media de vârstă. O să fiu la Bucureşti şi o să analizăm. Dar sprijiniţi echipa!„, a declarat Edi Iordănescu la PRO X.

Reclamă

Dennis Man a fost de 10 în amicalul cu Israel

În lipsa lui Alexandru Maxim, Dennis Man a fost decarul naţionalei în partida din Israel. Jucătorul Parmei nu i-a înşelat încrederea lui Edi Iordănescu. Man a reuşit un assist de senzaţie pentru Alexandru Cicâldău, care a reuşit să marcheze primul gol din mandatul lui Edi Iordănescu.

Dennis Man a reuşit să marcheze şi el în minutul 23. Vlad Chiricheş a recuperat la mijlocul terenului şi i-a pasat lui Dennis Man, care l-a executat pe portarul Israelului cu un şut pe jos. Acesta a fost al patrulea gol marcat de Dennis Man pentru naţionala României.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și