Închide meniul

Gică Hagi şi Adrian Mutu, în aceeaşi echipă! Vor fi colegi în meciul de retragere al „Briliantului”, alături de alţi „super-fotbaliști ai lumii”

Cosmin Cioboată Publicat: 30 martie 2022, 12:31

Reclamă
Gică Hagi şi Adrian Mutu, în aceeaşi echipă! Vor fi colegi în meciul de retragere al „Briliantului, alături de alţi „super-fotbaliști ai lumii

Gică Hagi şi Adrian Mutu, în aceeaşi echipă! Cei doi vor fi colegi în meciul de retragere al "Briliantului"

Profimedia

Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu vor fi colegi de echipă, în cadrul evenimentului Sports Festival 2022, de pe Cluj Arena. Acolo va avea loc meciul oficial de retragere al „Briliantului”, în compania unor jucători uriaşi alături de care a evoluat la echipele de club şi la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu vor face echipă în meciul legendelor de la Sports Festival 2022, de la Cluj. Va fi meciul oficial de retragere al „Briliantului”, instalat recent pe banca Rapidului. Evenimentul trebuia să aibă loc iniţial în iunie 2020, dar planurile au fost date peste cap de pandemie.

Gică Hagi şi Adrian Mutu, în aceeaşi echipă! Cei doi vor fi colegi în meciul de retragere al „Briliantului”

„ADRIAN MUTU și GHEORGHE HAGI la SPORTS FESTIVAL!

Adrian Mutu va avea meciul de retragere din cariera de jucător în cadrul SPORTS FESTIVAL 2022, pe 12 iunie! Va fi un meci de nota 10 pentru numărul 10!

Cei doi golgheteri all-time ai Naționalei României – Gheorghe Hagi și Adrian Mutu joacă împreună pentru TEAM ROMANIA.

Reclamă

Il Fenomeno a invitat să-i fie alături pe Cluj Arena colegi de la națională dar și de la echipele de club la care a evoluat de-a lungul carierei, titani ai fotbalului internațional care vor forma echipa WORLD STARS.”, se arată în comunicatul emis de Sports Festival

Mutu aşteaptă cu nerăbdare meciul de la Sports Festival 2022: „Ne vedem pe 12 iunie!”

Adrian Mutu s-a arătat extrem de entuziasmnat pentru evenimentul de pe 12 iunie.

„Meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl așteptam demult și mă bucur că după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârșit să îl organizăm.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi un eveniment cu multe surprize și abia aștept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitați de marcă, super-fotbaliști ai lumii alături de care am jucat! Ne vedem în 12 iunie, la Sports Festival!”, a spus Adrian Mutu, pentru Sports Festival.Evenimentul de la Cluj va marca și retragerea oficială din circuit a lui Horia Tecău. La meciul demonstrativ al jucătorului de tenis, de pe 10 iunie, va fi prezentă și Simona Halep.

„Bilete pentru cele două meciuri demonstrative din iunie vor fi puse în vânzare începând cu data de 5 aprilie 2022 pe sportsfestival.com și pe entertix.ro. Persoanele care au bilete achiziționate în 2020 vor putea, până în data de 5 aprilie, să își descarce biletele în noul format, cu noile coordonate.”, au mai anunțat organizatorii.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și