Închide meniul

Adrian Mutu vrea să aducă primul trofeu pe noul stadion Rapid: „Pune presiune pe tine!” Întrebarea care l-a enervat pe „Briliant”: „Se face caterincă!” + Sfat pentru Edi Iordănescu

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 23:56

Adrian Mutu vrea să aducă primul trofeu pe noul stadion Rapid: „Pune presiune pe tine! Întrebarea care l-a enervat pe „Briliant: „Se face caterincă! + Sfat pentru Edi Iordănescu

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Adrian Mutu vrea să aducă primul trofeu pe noul stadion Rapid
  • Întrebarea care l-a enervat pe „Briliant”

Adrian Mutu a oferit prima reacţie după ce Rapid a câştigat meciul de inaugurare cu Poli Timişoara, scor 1-0. „Briliantul” are ambiţii mari şi vrea să aducă primul trofeu pe noul stadion de cinci stele. „Te obligă şi pune presiune pe tine un astfel de stadion”, a spus tehnicianul giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a vorbit despre inaugurarea noului stadion Rapid, dar nu l-a uitat pe Marius Şumudică. „Şumi” l-a ironizat la plecarea spre Arabia Saudită spunând că „Dacă Mutu s-a iritat, să-și dea cu alifie!”.

Adrian Mutu vrea să aducă primul trofeu pe noul stadion al Rapidului

„Mă bucur că am câştigat şi că s-a încheiat cu bine. Te obligă şi pune presiune pe tine un astfel de stadion. Nu am avut timp să vorbesc cu Mircea Lucescu. Antrenorii sunt judecaţi după rezultate. Sper să construiesc ceva aici şi rezultatele să vorbească de la sine.

Reclamă

Presiunea a fost pe mine şi când eram jucător. Eu încerc să pregătesc echipa cât mai bine. Sperăm să fie în cea mai bună formă. Asta e ideea. Până acum e bine. Cred că le-a plăcut atmosfera jucătorilor. Am avut jucători juniori şi de la Academie.

(n.r. despre declaraţia lui Marius Şumudică) Am înţeles ceea ce s-a întâmplat. Subiectul s-a închis. Se face caterincă, dar trebuie să demonstrăm la locul de muncă. Asta ştim să facem. M-am salutat cu Daniel (n.r. Pancu). M-am salutat şi cu Mihai (n.r. Iosif)„, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului.

Reclamă

Adrian Mutu, fost selecţioner U21 al României, a vorbit şi despre România – Grecia 0-1 şi i-a oferit un sfat selecţionerului. Edi Iordănescu a egalat un record negativ care data de 55 de ani. Mai precis, tehnicianul de 43 de ani a devenit primul selecționer al “tricolorilor” care pierde meciul de debut, pe teren propriu, după Angelo Niculescu, în 1967.

„Probabil şi-ar fi dorit să înceapă cu dreptul. L-am ascultat la conferinţa, dar cred că ştie ce are de făcut. Nu a fost o primă repriză reuşit. Trebuie să avem răbdare, să îl lăsăm să îşi facă treaba. Ideal ar fi un mix între jucători ca Tamaş, Săpunaru, Săpunaru. E îngrijorător tot ce se întâmplă la noi”, a mai spus „Briliantul”.

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului: „Avem public de Champions League! O să fie infern aici!”

Victor Angelescu a fost în culmea fericirii la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Patronul giuleştenilor a avertizat rivalele care vor veni să joace pe arena de 39 de milioane de euro. „Bijuteria” din Giuleşti are o capacitate de 14.050 de spectatori.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu a avertizat rivalele Rapidului care vor juca pe noul stadion din Giuleşti. Patronul giuleştenilor promite o atmosferă superă la meciurile jucate pe teren propriu. Confruntarea cu FC Botoşani, din play-out, va fi primul meci de pe noua arenă.

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară.

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei