Închide meniul

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florin Tănase: ”Tănase atinge mingea de mai multe ori, dar se învârte în loc. Popescu e jucătorul care face diferența la FCSB” + Ironii la adresa lui Dan Petrescu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2022, 11:42

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florin Tănase: ”Tănase atinge mingea de mai multe ori, dar se învârte în loc. Popescu e jucătorul care face diferența la FCSB” + Ironii la adresa lui Dan Petrescu

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florin Tănase

Hepta

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florin Tănase și primul a ieșit învingător. ”Tănase atinge mingea de mai multe ori, dar se învârte în loc. Popescu e jucătorul care face diferența la FCSB”, a anunțat patronul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu avem valoare, de asta am spus că avem şanse 0%. Tavi Popescu e un geniu! Spun specialiştii că atinge mingea de mai multe ori. El o atinge de câte ori trebuie atinsă. Tănase o atinge de mai multe ori, dar se învârte în loc. Tavi Popescu este jucătorul care la noi, la FCSB, face diferenţa. E geniu, e cel mai bun jucător din România!

Gigi Becali, laude la adresa lui Octavian Popescu

Edi a avut două meciuri în care a vrut să vadă mai mulți jucători. Dacă vrei să-i vezi pe ăia, trebuie să îi vezi cu creierul. Nu e echipă în care să nu îl joci pe Tavi Popescu, el e creierul. Fără el nu se poate la echipa naţională!

Nu dă nimeni de la 20 de metri cum dă el gol, dar la el nu şutul e calitatea, ci driblingul. Aia e calitatea lui, dacă e geniu!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Becali îl compară pe Popescu cu Maradona. Cota i-a crescut semnificativ

Cota lui Octavian Popescu a „explodat” după eurogolurile din Liga 1, dar căpitanul Florin Tănase este cel mai scump fotbalist din România.

Reclamă

Cotele jucătorilor din Liga 1 au fost actualizate ieri, 29 martie, de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Octavian Popescu a fost marele „câştigător”, după eurogolurile din Liga 1: de la 1.9 milioane de euro, valoarea sa a ajuns la 3 milioane de euro, spre bucuria lui Gigi Becali.

Florin Tănase rămâne cel mai valoros jucător din România, cu o cotă de 5.5 milioane de euro. Valoarea sa nu a suferit nicio modificare. Darius Olaru, titularizat recent de Edi Iordănescu la echipa naţională, ocupă poziţia secundă, cu 4 milioane de euro. Nici valoarea sa nu a fost schimbată.

”E adevărat că orice om e puţin subiectiv, dar numai că la Tavi Popescu este altceva. Am o doză de subiectivism pentru că e o bucurie, dar Tavi Popescu e geniu. Sunt jucători ca Mbappe, cu forţă, viteză, tehnică… la el nu e vorba de asta, are geniu! E un pic mai complex decât Neymar. Tavi Popescu înseamnă o Maradona cu Argentina şi Napoli cu Maradona. O să vedeţi că aşa este, FCSB campioană din cauză că a făcut-o Tavi Popescu. Dan Petrescu o să spună… nu v-am zis eu că o să pierdem campionatul? V-am zis”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu are 19 ani și a marcat 8 goluri în cele 30 de meciuri adunate la FCSB, în toate competițiile acestui sezon. El și-a trecut în cont și 3 pase decisive.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și