Închide meniul

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florin Tănase: ”Tănase atinge mingea de mai multe ori, dar se învârte în loc. Popescu e jucătorul care face diferența la FCSB” + Ironii la adresa lui Dan Petrescu

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2022, 11:42

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florin Tănase: ”Tănase atinge mingea de mai multe ori, dar se învârte în loc. Popescu e jucătorul care face diferența la FCSB” + Ironii la adresa lui Dan Petrescu

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florin Tănase

Hepta

  • Octavian Popescu a marcat 8 goluri în acest sezon
  • Cota lui Popescu a ajuns la 3 milioane de euro

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Florin Tănase și primul a ieșit învingător. ”Tănase atinge mingea de mai multe ori, dar se învârte în loc. Popescu e jucătorul care face diferența la FCSB”, a anunțat patronul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu avem valoare, de asta am spus că avem şanse 0%. Tavi Popescu e un geniu! Spun specialiştii că atinge mingea de mai multe ori. El o atinge de câte ori trebuie atinsă. Tănase o atinge de mai multe ori, dar se învârte în loc. Tavi Popescu este jucătorul care la noi, la FCSB, face diferenţa. E geniu, e cel mai bun jucător din România!

Gigi Becali, laude la adresa lui Octavian Popescu

Edi a avut două meciuri în care a vrut să vadă mai mulți jucători. Dacă vrei să-i vezi pe ăia, trebuie să îi vezi cu creierul. Nu e echipă în care să nu îl joci pe Tavi Popescu, el e creierul. Fără el nu se poate la echipa naţională!

Reclamă

Nu dă nimeni de la 20 de metri cum dă el gol, dar la el nu şutul e calitatea, ci driblingul. Aia e calitatea lui, dacă e geniu!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Becali îl compară pe Popescu cu Maradona. Cota i-a crescut semnificativ

Cota lui Octavian Popescu a „explodat” după eurogolurile din Liga 1, dar căpitanul Florin Tănase este cel mai scump fotbalist din România.

Reclamă

Cotele jucătorilor din Liga 1 au fost actualizate ieri, 29 martie, de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Octavian Popescu a fost marele „câştigător”, după eurogolurile din Liga 1: de la 1.9 milioane de euro, valoarea sa a ajuns la 3 milioane de euro, spre bucuria lui Gigi Becali.

Florin Tănase rămâne cel mai valoros jucător din România, cu o cotă de 5.5 milioane de euro. Valoarea sa nu a suferit nicio modificare. Darius Olaru, titularizat recent de Edi Iordănescu la echipa naţională, ocupă poziţia secundă, cu 4 milioane de euro. Nici valoarea sa nu a fost schimbată.

”E adevărat că orice om e puţin subiectiv, dar numai că la Tavi Popescu este altceva. Am o doză de subiectivism pentru că e o bucurie, dar Tavi Popescu e geniu. Sunt jucători ca Mbappe, cu forţă, viteză, tehnică… la el nu e vorba de asta, are geniu! E un pic mai complex decât Neymar. Tavi Popescu înseamnă o Maradona cu Argentina şi Napoli cu Maradona. O să vedeţi că aşa este, FCSB campioană din cauză că a făcut-o Tavi Popescu. Dan Petrescu o să spună… nu v-am zis eu că o să pierdem campionatul? V-am zis”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu are 19 ani și a marcat 8 goluri în cele 30 de meciuri adunate la FCSB, în toate competițiile acestui sezon. El și-a trecut în cont și 3 pase decisive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”