Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, avertisment înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Ne jucăm şansa pentru locul 2!” Cu ce probleme s-au confruntat oltenii: „A fost aproape să fie internat!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2022, 16:23

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, avertisment înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Ne jucăm şansa pentru locul 2! Cu ce probleme s-au confruntat oltenii: „A fost aproape să fie internat!

Laurențiu Reghecampf este antrenorul Universităţii Craiova

Hepta

Laurenţiu Reghecampf a prefaţat derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Oltenii se află pe locul 3 în Liga 1 şi sunt la 7 puncte în spatele roş-albaştrilor, iar antrenorul „leilor” anunţă că duelul este o „finală” pentru poziţia secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a declarat că partida cu FCSB va fi una în care formaţia sa îşi va juca şansa pentru locul doi. „Reghe” mai afirmat că a avut probleme din cauza unei gripe, la fel cum s-a întâmplat şi cu jucătorii săi.

Laurenţiu Reghecampf, avertisment înainte de FCSB – Universitatea Craiova

“Cred că majoritatea oamenilor din fotbal aşteaptă meciul de duminică seară. Cu siguranţă va fi un meci deschis, un meci frumos. Jucăm pe cel mai frumos stadion din România după stadionul nostru. Au fost câteva zile mai dificile, sâmbătă, duminică m-am simţit mai rău. N-am fost singurul din staff care a avut probleme cu gripa. Sunt mai bine. Am avut multe probleme în lot, ne-am antrenat cu 6-7 jucători de la echipa mare. Astăzi ne-am reunit cu toţii, au venit şi băieţii de la naţionale.

În lotul pe care l-am avut la dispoziţie aici şi ne-am antrenat nu cred că există un jucător care nu a trecut peste această viroză, această gripă, în ultima săptămână. Paul dintre toţi jucătorii a fost cel mai rău, a fost aproape să fie internat. Sper ca jucătorii care au trecut prin această viroză să fie bine la meci. Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Pentru noi este un meci unde ne jucăm şansa pentru locul 2. Nu vrem ne luăm revanşa, vrem doar să arătăm mai bine decât am arătat în meciul de pe Oblemenco”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Mihai Rotaru a anunțat bugetul de titlu al Universității Craiova pentru sezonul viitor

Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova va avea un buget de 7.5 milioane de euro în sezonul viitor, în care speră ca oltenii să aibă o șansă reală în lupta pentru titlul din Liga 1, cu CFR Cluj și FCSB.

Reclamă

”Nu vorbesc cu Reghe, cu Marian (n.r. Marian Copilu) sau Sorin Cârțu, tocmai pentru a-i forța să rezolve singuri problemele. Trebuie să înțeleagă că sunt pe picioarele lor. Eu voi asigura un buget pentru anul viitor, undeva la 7,5 milioane de euro, indiferent de ce vom vinde, asta e obligația mea.

Eu asigur completarea. Veniturile vor fi de 5 milioane de euro în sezonul următor. Dacă intrăm într-o cupă europeană nu trebuie să vin cu bani de acasă, dacă nu, voi completa cu 2,5 milioane de euro. În ultimul timp, eu sunt cel care a asigurat finanțarea clubului”, a spus Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și