Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, avertisment înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Ne jucăm şansa pentru locul 2!” Cu ce probleme s-au confruntat oltenii: „A fost aproape să fie internat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2022, 16:23

Laurenţiu Reghecampf, avertisment înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Ne jucăm şansa pentru locul 2! Cu ce probleme s-au confruntat oltenii: „A fost aproape să fie internat!

Laurențiu Reghecampf este antrenorul Universităţii Craiova

Hepta

Laurenţiu Reghecampf a prefaţat derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Oltenii se află pe locul 3 în Liga 1 şi sunt la 7 puncte în spatele roş-albaştrilor, iar antrenorul „leilor” anunţă că duelul este o „finală” pentru poziţia secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a declarat că partida cu FCSB va fi una în care formaţia sa îşi va juca şansa pentru locul doi. „Reghe” mai afirmat că a avut probleme din cauza unei gripe, la fel cum s-a întâmplat şi cu jucătorii săi.

Laurenţiu Reghecampf, avertisment înainte de FCSB – Universitatea Craiova

“Cred că majoritatea oamenilor din fotbal aşteaptă meciul de duminică seară. Cu siguranţă va fi un meci deschis, un meci frumos. Jucăm pe cel mai frumos stadion din România după stadionul nostru. Au fost câteva zile mai dificile, sâmbătă, duminică m-am simţit mai rău. N-am fost singurul din staff care a avut probleme cu gripa. Sunt mai bine. Am avut multe probleme în lot, ne-am antrenat cu 6-7 jucători de la echipa mare. Astăzi ne-am reunit cu toţii, au venit şi băieţii de la naţionale.

În lotul pe care l-am avut la dispoziţie aici şi ne-am antrenat nu cred că există un jucător care nu a trecut peste această viroză, această gripă, în ultima săptămână. Paul dintre toţi jucătorii a fost cel mai rău, a fost aproape să fie internat. Sper ca jucătorii care au trecut prin această viroză să fie bine la meci. Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Pentru noi este un meci unde ne jucăm şansa pentru locul 2. Nu vrem ne luăm revanşa, vrem doar să arătăm mai bine decât am arătat în meciul de pe Oblemenco”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Mihai Rotaru a anunțat bugetul de titlu al Universității Craiova pentru sezonul viitor

Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova va avea un buget de 7.5 milioane de euro în sezonul viitor, în care speră ca oltenii să aibă o șansă reală în lupta pentru titlul din Liga 1, cu CFR Cluj și FCSB.

Reclamă

”Nu vorbesc cu Reghe, cu Marian (n.r. Marian Copilu) sau Sorin Cârțu, tocmai pentru a-i forța să rezolve singuri problemele. Trebuie să înțeleagă că sunt pe picioarele lor. Eu voi asigura un buget pentru anul viitor, undeva la 7,5 milioane de euro, indiferent de ce vom vinde, asta e obligația mea.

Eu asigur completarea. Veniturile vor fi de 5 milioane de euro în sezonul următor. Dacă intrăm într-o cupă europeană nu trebuie să vin cu bani de acasă, dacă nu, voi completa cu 2,5 milioane de euro. În ultimul timp, eu sunt cel care a asigurat finanțarea clubului”, a spus Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și