Închide meniul

Mihai Rotaru a anunțat bugetul de titlu al Universității Craiova pentru sezonul viitor! ”Eu sunt cel care a asigurat finanțarea”

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2022, 8:57

Reclamă
Mihai Rotaru a anunțat bugetul de titlu al Universității Craiova pentru sezonul viitor! ”Eu sunt cel care a asigurat finanțarea”

Sepsi - Universitatea Craiova, LIVE TEXT pe AS.ro

Hepta

Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova va avea un buget de 7.5 milioane de euro în sezonul viitor, în care speră ca oltenii să aibă o șansă reală în lupta pentru titlul din Liga 1, cu CFR Cluj și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu vorbesc cu Reghe, cu Marian (n.r. Marian Copilu) sau Sorin Cârțu, tocmai pentru a-i forța să rezolve singuri problemele. Trebuie să înțeleagă că sunt pe picioarele lor. Eu voi asigura un buget pentru anul viitor, undeva la 7,5 milioane de euro, indiferent de ce vom vinde, asta e obligația mea.

Eu asigur completarea. Veniturile vor fi de 5 milioane de euro în sezonul următor. Dacă intrăm într-o cupă europeană nu trebuie să vin cu bani de acasă, dacă nu, voi completa cu 2,5 milioane de euro. În ultimul timp, eu sunt cel care a asigurat finanțarea clubului”, a spus Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

Mihai Rotaru, despre alegerile de la Universitatea Craiova

Alegerile pentru noul președinte al Universității Craiova vor avea loc pe 10 aprilie. Sorin Cârțu e singurul candidat, iar Mihai Rotaru și-ar fi dorit o concurență pentru legenda oltenilor.

”Și noi avem alegeri cu un singur candidat. Ne-am fi dorit să fie mai mulți. Am prelungit termenul pentru a încuraja, dar nu au apărut. Sunt sigur ca peste doi ani vom avea altă perspectivă și sper să fie un nou început în ceea ce înseamnă organizarea unui club de fotbal. Nu am vrut să ne situăm de partea unui candidat. Cârțu e susținut sută la sută, dar nu am vrut să dăm senzația că îl împingem. Am vrut ca suporterii să vină, să propună, să se facă dezbateri.

Reclamă

Cred ca Sorin Cârțu a vrut să își asume, simte că poate face mult mai mult. Are nevoie de pârghii pentru a realiza ceea ce ne dorim cu toții, câștigarea campionatului. Am crezut că vom câștiga titlul anul asta. Cred că și el s-a gândit la asta. De la 1 iulie va fi numărul unu executiv. Marian Copilu se va ocupa de partea sportivă. Au avut discutii, am încercat să stau deoparte, cred că vor face o echipă extraordinară”, a adăugat Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova e pe locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte. Diferența față de liderul CFR Cluj este de 12 puncte, cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și